logo

03 Şubat 2014

Çocuklar Karne Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Çocuklar Karne Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Çocuklar Karne Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

kagıthane karne senlıgı

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı Hanımlar Komisyonu’nun düzenlemiş olduğu KARNE ŞENLİĞİ programı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Programa Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel KESKİN’de katıldı.

Program da konuşma yapan Zeynel KESKİN, gençliğimiz adım adım, bataklığa sürükleniyor. Alkol uyuşturucu ve madde bağımlılığı genç nüfusumuzu etki altına almaya devam ediyor. Ülke genelinde önlemi alınmayan alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ilçemizde bazı gençleri ölüme sürüklemiştir. Aile yapımız çürütülmüş, adeta “Eyüp’te evlenenler Çağlayan’da boşanır hale gelmiştir.”

Önce Ahlak ve Maneviyat

Alkol, sigara ve uyuşturucunun zararlarını anlatmak için uzman destekli eğitimler ve manevi yapımızın güçlendirilmesi için kanaat önderlerinin desteği ile eğitim seferberliği yapacağız. Sadabad eğlenceleri adı altında, inancımız ve örfümüzle bağdaşmayan eğlence anlayışını ortadan kaldırıp, geleceğimizin teminatı olan gençlik ve aile yapımızı güçlendirici etkinlikler düzenleyeceğiz.

saadet partisi karne senligi karne senligi kağıthane

Program Nasrettin Hoca, Hacivat, Karagöz ve Palyaço gösterileri ile devam etti. Program sonunda ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet yardımı yapıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1338 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.