logo

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir

23nisan

23 Nisan etkinlikleri kapsamında, 23-27 Nisan tarihleri arasında Hasbahçe Mesire Alanında “Kağıthane Çocuk Şenlikleri” coşkuyla kutlandı.

Kağıthane Çocuk Şenliği Kaymakamımız A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu, Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin, Şaban Demirel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika ile birlikte çocukların Hasbahçe Mesire Alanından şenlik alanına yürüyüşle başladı.

nail bölükbaşı kağıthane çocuk şenliği
Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler 23 Nisan için hazırlamış oldukları şiirleri okudular.

akın varıcıer çocuk oyunları

Dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının öneminden bahseden Kaymakam VARICIER, ”Umutları, heyecanları ve bitmek bilmeyen hayal güçleriyle çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çalışkan, dürüst ve vicdan sahibi bir neslin yetişmesinde hepimizin omuzlarına düşen sorumluluklar var. Bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapan başkanımıza çok teşekkür ediyorum ”dedi.

fazlı kılıç çocuk şenlikleri acılış

Törende konuşan Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ ; “Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğin teminatıdır. Hem cumhuriyetin kuruluşunu, ülkenin geleceğini çocuklara emanet ediyoruz hem de çocuklarımızı geleceğe yetiştirmek için her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Sağlık, eğitim, alt yapı çalışmalarını oluşturarak ve güçlendirerek çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

çocuk şenliği çocuk şenlikleri

Beş gün boyunca şişme oyun grupları ve eğlenceleri, tahta bacak gösterileri, çocuk konserleri, müzikaller ve sahne etkinlikleriyle eğlenen çocuklar, bayramın tadını doyasıya yaşadı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
5516 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.