logo

Darbeye Karşı Tek Yumruk

Darbeye Karşı Tek Yumruk

Darbeye Karşı Tek Yumruk

Darbeye Karşı Tek Yumruk

Millet Tarih Yazdı

Türkiye 15 Temmuz akşamı görülmemiş bir alçaklıkla karşı karşıya geldi. FETÖ’cü askerler kendilerine emanet edilen silahları milletine ve onun seçtiği iktidara çevirdi. Millet ise onlara dersini verdi.

Hakimiyet Allah’ın, Zafer Milletindir

Onlar hileye başvurdular, Allah da onların tuzağını boşa çıkardı. Allah hileleri boşa çıkaranların en hayırlısıdır.(Ali İmran Suresi 54.Ayet) İman varsa imkânda vardır. Zafer inanlarındır.

Kağıthane Darbeye Karşı Tek Yürek

Demokrasiye Millet Sahip Çıktı

15 Temmuz 2016 günü akşamı maalesef Türk demokrasi tarihi adına kap kara bir gün yaşanmış, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızan paralel yapı mensuplarınca fütursuzca bir darbe girişiminde bulunulmuştur.

Devletin zırhlı araçlarını, silahlarını gasp ederek millete karşı kalkışmada bulunan bu hainler, ülkenin savunması için milletin kaynaklarıyla alınan bu silahları yine millete karşı kullanmış ve demokrasinin korunması adına tankların önüne bedenlerini atan onlarca kişiye ateş ederek şehit etmiştir. Ancak, bu güne kadar olduğu gibi tavrını demokrasiden ve hürriyetten yana kullanan Türk milleti kendisine yakışanı yapmış ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla meydanları, sokakları doldurarak bu hain girişime dur demesini bilmiştir.

Milletin kaynaklarıyla alınan savaş uçaklarını, helikopterleri, tankları kullanarak, milletin meclisini, emniyetini, istihbarat teşkilatını bombalayan, vatan evlatlarını şehit eden bu hainlerin her biri tarihin kara sayfalarında yerlerini alacaktır.

People stand on a Turkish army tank in Ankara, Turkey July 16, 2016. REUTERS/Tumay Berkin - RTSI7T9

Türkiye kapkaranlık bir geceden aydınlık bir güne uyanmıştır. Darbe girişimine karşı en keskin şekilde tavır sergileyen Cumhurbaşkanımızı, hükümetimizi, tüm parlamento üyelerimizi, silahlı kuvvetlerimizi, tüm devlet kurumlarımızı ve halkımıza teşekkür ediyor Rabbim razı olsun diyoruz.

Ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin.

O gece göstermiştir ki milletler, zor zamanlarda kendilerini millet yapan özelliklerini daha belirgin kılmakta. 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin çok güçlü bir teyidi oldu. Geçen bir haftanın nihayetinde geriye dönüp baktığımızda, bütün farklılıklarımızı unutarak o gün ve sonrasında darbe girişimine karşı bir ve beraber olduğumuzu bütün dünyaya gösterdik.”

Darbenin En Güçlü Panzehiri Millî İradedir

“Darbenin En Güçlü Panzehiri Millî İradedir”

Televizyonlardan canlı yayında halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Feraseti ve cesaretiyle silahlı darbe girişimini akamete uğratan kahraman milletimden, ülkemiz bu sıkıntılı dönemden tamamen çıkana kadar meydanlarda tuttuğu demokrasi nöbetini sürdürmesini rica ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın da kendisine refakat edip bakanların da hazır bulunduğu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilen ancak geri püskürtülen darbe girişimine ve sonrasında yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

YALAN HABERLERE İTİBAR EDİLMEMELİ

Türkiye’nin 81 vilayeti ve 79 milyon vatandaşıyla, tarihinin en hain, en alçak silahlı darbe girişimine karşı direnişini kararlı bir şekilde sürdürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçmekte olduğumuz hassas dönemde çeşitli kaynaklardan üretilen dedikodularla, yalan haberlerle, çarpıtmalarla devamlı olarak milletimizin kafası karıştırılmaya çalışılıyor. Tüm vatandaşlarımdan bu fitne gayretlerine itibar etmemelerini, devletin ve hükûmetinin yanındaki bu kararlı güçlü duruşlarını korumalarını istiyorum” dedi.

Devletin Cumhurbaşkanıyla, hükûmetiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’yle, bakanlıklarıyla, Emniyet Teşkilatı’yla valilikleri ve belediyeleriyle, hepsinden önemlisi milletiyle dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hükûmetimiz, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleri neticesinde vatan topraklarının her karışında, her kurumunda duruma hâkimdir. Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının kurumlarımızdan temizlenme süreci, tüm hızıyla sürüyor” diye konuştu.

15 TEMMUZ TARİHİNİ ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜ İLAN ETTİK

15 Temmuz tarihini her yıl “Şehitlerimizi Anma Günü” olarak ilan ettiklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasını şöyle tamamladı: “Türk milleti tarih yapan ve yazan bir millet olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Milletime diyorum ki; demokrasi nöbetlerimizi sonuna kadar devam ettirerek tarihe altın harflerle yazdığımız bu başarıyı taçlandıralım. Bir kez daha dedikodulara, fitne odaklarına, yalan-yanlış haberlere itibar edilmemesini, sadece ve sadece hükûmetimizin, devletimizin yetkili kurumlarının-kişilerinin, güvenlik güçlerimizin verdiği bilgilere güvenilmesini özellikle rica ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, kalın sağlıcakla, hayırlı geceler diliyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Demokrasiye Millet Sahip Çıktı

Kağıthane Demokrasi Nöbetinde

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu bir grup asker tarafından yapılan darbe girişimine tepki göstermek için günlerdir “Demokrasi Nöbeti”nde Kağıthaneli vatandaşlar dik durmaya devam ediyor.

Kağıthane Demokrasi Nöbetinde

Ellerinde Türk bayraklarıyla Kağıthane Meydanı’nda toplanarak nöbet tutan vatandaşlara; Refah Partisi Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz ile bugüne dek hiç yalnız bırakmayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da eşlik etti.

Kağıthane Darbeye Karşı Tek Yürek

Vatandaşlarla birlikte “Demokrasi Nöbeti” tutan eski milletvekili Yılmaz, yaptığı konuşmada “Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini çekemeyenler, sen mi hızlı tren yaparsın, sen mi ordunun silahının yüzde 80’ini Türkiye’de üretirsin, sen mi insansız hava aracı yaparsın, sen mi füze yaparsın, sen mi otobanlar yaparsın, Sen mi kişi başına milli gelirin 2 bin dolara düşmüş bir toplumu 12 bin dolara yükseltirsin, sen mi yüzde bin gece faizlerini yüzde altılara kadar düşürerek faiz lobisine savaş açarsın, dediler ve ona da darbe yapmaya kalktılar. 17-25 Aralık darbesi, arkasından da 15 Temmuz darbesi. Ne oldu, bizim yaşımızdakiler bilir, 12 Eylül 1980 sabahı Amerikan basını sabah şu mesajı geçiyordu, “Bizimkiler başardı. Türkiye’de bizim çocuklar başardı.” Ama 16 Temmuz sabahı aynı Avrupalı haçlı medya, “Bizimkiler yenildi. Bizim çocuklar yenildi” diye başlık attı” dedi.

Onun Adı Lanetullah
Eskiden Müslümanların şuurlanmasına darbe yapılırdı diyerek sözlerini sürdüren Yılmaz, “Şimdi ise darbeyi gece teheccüd namazına kalkan, namaz kılan insanlar eliyle o ülkeye yapma planını yaptılar. Ama tutmadı. Neden? Çünkü darbeyi yapan adam, yaptıran adam O, Amerika’daki kukla, sakın ona Fethullah demeyin, onun adı lanetullah” diye konuştu.

Darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren Kağıthane Meydanı’nda ve İstanbul’un değişik noktalarında vatandaşlarla bir arada olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise “Vatan sevgisi imandandır. Ben sizleri vatan sevginizden, imanınızdan dolayı bir kere daha kutluyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2373 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.