logo

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şubede İdris Şekerci güven tazeledi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şubede İdris Şekerci güven tazeledi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şubede İdris Şekerci güven tazeledi

eğitim bir sen seçim idris şekerci
        

EĞİTİM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube 3.Olağan Genel Kurul Seçimi büyük bir katılımla 22.11.2014 Cumartesi günü Saat:09.00-17.00 arası Beyoğlu Öğretmen Evinde gerçekleşti. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde İdris Şekerci yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 eğitim bir sen protokol 3 eğitim bir sen protokol 4

3.Olağan Genel Kurul’a Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Çayır, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentur, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, 6 Nolu Şubeye bağlı ilçe şube başkanları ve delegeler katıldı.

 eğitim bir sen kahvaltı eğitim bir sen 6 şube idris şekerci

 

eğitim bir sen idris şekerci

Kahvaltı ikramı ile başlayan 3.Olağan Genel Kurulda, divan üyelerinin seçiminden sonra seçime tek liste ve tek adayla giren İdris Şekerci bir konuşma yaptı. Şekerci, Yedi Güzel Adamdan biri olan ve sendikanın kurucusu Merhum Şair M. Akif İNAN’ın ”Kadim Medeniyet; Özgür Devlet” anlayışını özetleyen bir konuşma yaptı. Konuşmasında Sendikal kazanımlardan da bahseden Şekerci GAZZE’yi de unutmayarak, tüm katılımcılara “GAZZE yazıp 2406’ya yardım için SMS yolu ile bağış yapılması” çağrısında bulundu. Yaptığımız bu yardımlarla Gazze’de “Mehmet Akif İnan Mescidi Aksa Okulu” ve “Memur-Sen Şifa Hastanesi” yapımına ortak olmuş oluyoruz dedi.

 Beyoğlu ilçe Milli eğitim Müdürü Cemil Sarıcı

İdris Şekerci’nin konuşmasından sonra kürsüye gelen Beyoğlu ilçe Milli eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, EĞİTİM-BİR-SEN sendikacılığının kardeşlik ve hizmet temeli üzerine oturduğunu vurgulayarak Merhum Şair M. Akif İNAN’ın ”Doğ ey güneş erit taştan adamı” dizeleriyle konuşmasına son verdi.

 eğitim birsen 6 şube plaket1 eğitim birsen 6 şube plaket3 eğitim birsen 6 şube plaket11 eğitim birsen 6 şube plaket6

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Akabinde öğle yemeği ve namaz arası verildi. Öğleden sonra Beyoğlu İlçe Seçim Kurulunun gözetiminde yapılan seçimler baştan sona demokrasi şöleni şeklinde geçti.

 eğitim birsen 6 şube seçimler3

102 üyenin oy kullandığı 6 oyun iptal edildiği seçimden 96 geçerli oy alarak yeniden başkan seçilen İdris Şekerci ve listesi güven tazeledi. Üst Kurul Delegeliğine ise Selim Öztürk ve Sedat Işık seçildi.

 eğitim bir sen 6 şube yönetim kurulu

Seçim Sonucunda Başkanı İdris Şekerci, seçim sonucunun memnuniyet verici olduğunu söyleyerek “Seçim sonucu bize duyduğunuz güveni ifade ettiniz. Bu anlamda şahsım ve arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ederim” dedi.

 eğitim bir sen 6 şube yönetim kurulu 2

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Şube Başkanı İdris Şekerci, Şube Başkan Vekili Kadir Bolat, Şube Başkan Yardımcıları Mali İşler Kemal Biricik, Teşkilatlanma Murat Kendigelen, Basın-İletişim Müjdat Kalkan, Eğitim ve Sosyal İşler Selim Öztürk, Mevzuat ve Toplu Sözleşme Tekin Şenel

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Sedat Işık, Hasan Karataş, Atilla Altuntaş, Abdülkadir Keskinoğlu, İbrahim Halil Kahraman, Ayhan Kurt, Hüseyin Çömlek

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Mustafa A. Başbekleyen, Hüseyin Özcanlar, Bahriye Karaveli, Melek Yaşar, Muammer Bıyıklıoğlu

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Murat Ertaş, Muhammet Bayraktar, Onur Zengin, Mustafa Özdemir, Ersel Bulut

Disiplin Kurulu Asil Üyeler: Cevdet Tamer, Erhan Sancar, Ayhan Sayar, Sultan Gelmez, Eda Yanık

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler: Metin Taşçılar, Mesut Erarslan, Selma Tanhan Ok, Sema Altun

Hasbahçe Gazetesi olarak EĞİTİM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci ve Ekibini tebrik ediyor. Başarılarının ve hizmetlerinin daim olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
6023 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.