logo

Eğitim Bir Sen Kağıthane İlçe Başkanı Arif İnanç Oldu

Eğitim Bir Sen Kağıthane İlçe Başkanı Arif İnanç Oldu

Eğitim Bir Sen Kağıthane İlçe Başkanı Arif İnanç Oldu

Eğitim Bir Sen Kağıthane İlçe Başkanı Arif İnanç Oldu

Eğitim Bir Sen Kağıthane İlçe Başkanı Hasan Karataş’ın Muğla’ya tayin olması nedeniyle başkanlık görevini, Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif İnanç’a düzenlenen bir törenle devretti.

Törene Eğitim Bir Sen 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Şube Müdürleri İlhan Kurt, Ayhan Kurt, Kağıthane Eğitim Bir Sen İlçe Yönetimi, Kadın Komisyonu, okul müdürleri ve misafirler katıldı.

Eğitim Bir Sen 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci

Eğitim Bir Sen 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, Hasan’ın Kağıthane’de eser, gönüllerde de iz bırakanlardan olduğunu, aynı etkiyi yeni başkanın ve ekibinin de göstereceğine olan inancını paylaştı. Hasan Karataş’a Kağıthane İlçe Müdürü ile birlikte teşekkür plaketi takdim eden Şekerci, Memur Sen’in 1 milyon üye hedefine ulaşmada Kağıthane’nin önemli katkı sağlayacağına dair yeni yönetimden ve Kağıthane eğitim camiasından umutlu olduğunu belirtti.

Programda birer konuşma yapan İlçe Müdürü Muhammet Çayır ve Şube Müdürü Ayhan Kurt Kağıthane eğitimine ve eğitim camiasına katkılarından dolayı Hasan Karataş’a teşekkür ettiler.

Kağıthane Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Arif İnanç, “Yeniden Bismillah diyerek Eğitim Bir Sen Kağıthane İlçe temsilciliği görevini Hasan Karataş başkanımızdan devraldık. Hasan Karataş Kağıthane’yi üye sayısı bakımından önemli bir noktaya getirdi. Biz de Hasan Bey’in bıraktığı yerden sendikamızı daha ileriye taşıma noktasında kararlıyız. Emeklerinden dolayı Hasan Karataş’a teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1962 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.