logo

30 Aralık 2014

Eğitimin Kalitesini Yükseltmek İçin Toplanıldı

Eğitimin Kalitesini Yükseltmek İçin Toplanıldı

Eğitimin Kalitesini Yükseltmek İçin Toplanıldı

Kağıthane Eğitimin Kalitesi

Kağıthane Belediyesi, Kağıthane Kaymakamlığı, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nişantaşı Üniversitesi arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda görev yapan okul müdürleri eğitimin kalitesini arttırmaya yönelik neler yapılabileceğini paylaşmak amacıyla Nişantaşı Üniversitesinde bir araya geldi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Müdürlerimiz buradaki çalışmalarla birlikte çocuklara çok daha önemli ve güzel hizmetler verecekler. Anaokulundan üniversiteye kadar tüm eğitim camiasının iç içe olması çocuklarımızın, Kağıthane’nin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, “Projenin amacı yeni atanan okul müdürlerine, okulları yönetirken nelere dikkat etmeleri ve insan verimliliğini arttırmak için neler yapmaları gerektiği konularında bilgi vermek. Bizim ana hedeflerimizden birisi de öğrencilerimizi hem bir üst eğitim kurumuna hem de hayata hazırlamaktır.” dedi.

Nişantaşı Üniversitesi İcra Kurulu Üyesi Burak Kılanç, “Bir ilçedeki eğitim kalitesi, oradaki yerel yönetim ve milli eğitim müdürlüğü ve üniversitelerin işbirliğiyle doğru orantılı olarak yükseliyor. Eğitim yöneticilerinin, buradaki eğitimden geçiyor olması bir silsile şeklinde önce öğretmenlere daha sonra da öğrencilere yansıyacak. Bu nedenle bu ve buna benzer çalışmalarla Kağıthane’deki okullarda okuyan öğrencilerin gelecek dönemde eğitimdeki performansları artacak ve bunu da pek çok sınavdaki başarılarıyla kanıtlayacaklar” diye konuştu.

Etiketler: » » » » » » » »
1239 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.