logo

Emniyet Evler Mahallesi Yeni Parkına Kavuştu

Emniyet Evler Mahallesi Yeni Parkına Kavuştu

Emniyet Evler Mahallesi Yeni Parkına Kavuştu

Emniyetevler Meydan Park

Kağıthane Belediyesi 10 yılda 246’yı bulan park sayısına bir yenisini ekledi. 50 yılda yapılan park sayısını 10 yılda 5 katına çıkararak 246 parkı ilçe sakinlerinin hizmetine açan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Emniyetevleri Mahallesi Çocuk Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Emniyetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve 800 metrekarelik deprem parkı olan çocuklar için oyun grupları, oturma alanları, su ve malzeme depolarına sahip Emniyetevler Meydan Parkı’nın açılışı için tören düzenlendi. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan,  İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Salih Bekaroğlu, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Emniyetevler Meydan Parkı açılış emniyet evler meydan parkı

Kağıthane Belediyesi’nin hizmetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösteriminden sonra konuşan Başkan Fazlı Kılıç, 10 yıl içerisinde 50 yılda yapılan park sayısını 5’e katladıklarını belirterek “Burada parkımızla birlikte bir deprem anında erzak depolayacağımız bir depolama alınımız var. Yine bir su deposu alanımız var. Depremde düşünülerek altyapısı ona göre güçlendirilmiş bir alanımız var. Şu alan işte bu bölgenin yatırımlarına ait olan bir alandır. Biz Kağıthane Belediyesi olarak kaynaklarımızı çok çok dikkatli bir şekilde değerlendiriyoruz.” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Kılıç, beraberindekilerle birlikte meydan parkının açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi. Daha sonra Başkan Kılıç açılışını yaptıkları parkı gezdi.

Etiketler: » » » » » » »
1336 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.