logo

05 Ocak 2014

Engelleri Kaldırıyoruz

Engelleri Kaldırıyoruz

Engelleri Kaldırıyoruz

engelliler sampiyon

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kağıthane mülkü amirleri ve zihinsel engelli öğrenciler futbol karşılaşmasında bir araya geldiler.

Kağıthane Belediyesi ve Kağıthane Kaymakamlığı’nın Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği futbol karşılaşmasına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, STK temsilcileri, muhtarlar, engelli öğrenciler katıldı.

Ay-tu Spor Tesisleri’nde soluk soluğa geçen mücadelede engelli öğrenciler performanslarıyla beğeni topladı. Zihinsel engelli öğrencilerin karşısında ise Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın takım liderliğinde, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ve mülkü amirler yer aldı.

dunya engelliler gunu2 dunya engelliler gunu

Engelli öğrencilerle birlikte spor yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kılıç, sporun herkesi buluşturan bir aktivite olduğunu ifade etti. Engellilerin ve engelli ailelerinin Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, engellilerin yaşamın içerisinde olduğunu belirtti. Başkan Kılıç, “ Bizler, spor, kültür, iş alanlarımızda engellilerle birlikte yaşamımızı sürdürüyoruz. Bugünde engelli gençlerimizle birlikte mücadele ediyoruz” diyerek karşılaşmanın her iki takım için de çok güzel geçtiğini belirtti.

Engelli gençlerin üstünlüğü ile biten maçın 12-5’lik skoru kupayı zihinsel engelli gençlere kazandırdı. Dostluğun kazandığını söyleyen engelli gençler kupayı mülkü amirler takımıyla birlikte kaldırdı.

Etiketler: » »
1290 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.