logo

Engelliler Şile Yaz Kampında Buluşuyor

Engelliler Şile Yaz Kampında Buluşuyor

Engelliler Şile Yaz Kampında Buluşuyor

Engelliler Şile Yaz Kampında

Kağıthane Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve ilçede yaşayan engelli ile ailelerini kapsayan Şile Yaz Kampı etkinliği start aldı. Başkan Kılıç, moral ve motivasyonun yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen Yaz Kampı’nın ilk gününde engelli ve aileleri yalnız bırakmadı. 

İlçedeki engelli vatandaşlara yönelik her yıl yaz aylarında gerçekleştirilen Şile Yaz Kampı programı ilk misafirlerini ağırladı. Sabahın erken saatlerinde tahsis edilen otobüslerle Kağıthane’den yola çıkan engelliler ve aileleri Şile’de bulunan Kağıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gün boyu ağırlandı.

Kağıthane Belediyesi Şile Yaz Kampı

Denize sıfır, muhteşem doğa manzarası ve temiz bir havası bulunan tesislerde ikram edilen kahvaltıda Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı kılıç ve Kent Konseyi Başkanı Meryem Tekbıyık hazır bulundu. Oldukça mutlu olan engelliler ile aileleri kahvaltı sonrası denize girerek keyifli dakikalar geçirdi.

Engelli vatandaşlar için etkinlik ve programların devam edeceğini belirten Başkan Fazlı Kılıç, “Onlar bizim canımız. Hayatlarını oldukça kolaylaştırmak görevimiz” dedi. Yaklaşık bin 500 kişinin ağırlanacağı ve hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yapılacak “Şile Yaz Kampı” 9 Eylül’de sona erecek.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1271 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.