logo

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi’nin Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Projesi Ödüle Layık Görüldü

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi’nin Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Projesi Ödüle Layık Görüldü

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi’nin Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Projesi

Ödüle Layık Görüldü

ensar-vakfi-5-buyuk-turkiye-bulusmasi-antalya

Ensar Vakfı Şubeleri Toplantılarının beşincisi, bu yıl Ensar Vakfı Antalya Şubesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Serik Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 18-19-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da “Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması” program başlığı altında yapıldı.

ensar-vakfi-5-buyuk-turkiye-bulusmasi

Toplantıya Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfi Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı, MEB Din İsleri Genel Müdürü, Kredi Yurtlar Genel Müdürü, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel, milletvekilleri, çok sayıda profesör ve öğretim görevlisi, Türkiye Geneli 166 şube başkanları, Gazeteci ve yazarlar katıldı.

ensar-vakfi-kagithane-subesi-odule-layik-goruldu

Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşmasında Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi “YENİ BİR MEDENİYET YÜRÜYÜŞÜ” Projesi ile Türkiye Geneli “Yılın Eğitim Faaliyeti” ödülünü aldı.

Ensar Vakfı Antalya Şubesi Yılın Şubesi Ödülünü, Ensar Vakfı Rize ve Ordu Şubeleri ise Yurt Faaliyetleri Ödüllerini aldılar.

aziz-gundogdu-antalya-valisi-munir-karaloglu-odul-takdimi

Özverili çalışmaları ile göz dolduran Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi, Ensar Vakfı Genel Merkezi tarafından ödüle layık görüldü. Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu’ya ödülü Antalya Valisi Münir Karaloğlu takdim etti.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Aziz Gündoğdu

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu, “Ensar Vakfı, Türkiye’nin değerleri için adına yaraşır şekilde önderlik, yol göstericilik yapıyor. 15 Temmuz gibi bir badireyi birlikte karşı koyma ile bertaraf ettik. Millet-STK-Siyaset ilişkileri dâhilinde daha güzel bir Türkiye için “Eksik ve hatalarımızı birbirimize mutlaka göstermeliyiz, çünkü biz Ensarız biz kardeşiz” dedi.

Gündoğdu, “Ensar Vakfı gönüllülerinin emekleri neticesinde 166 şubeye ulaşan Ensar Vakfı, ülke çapındaki tüm Şube Başkanları ve Şube Başkanı Yardımcılarını bir araya getirdiği bu toplantılara “Ensar Vakfı Büyük Türkiye Buluşması” adını veriyor. Bu toplantıda bizlere ödülü layık gören genel merkezimize şükranlarımı sunuyorum. Şimdi vakit ENSAR olma vaktidir” dedi.

Gündoğdu, “Bu sene de “YİNE BİR MEDENİYET YÜRÜYÜŞÜ” projesi kapsamında Kağıthane İmam Hatip Okullarında başlattığımız Namazla Diriliş Seminerlerimiz Hasbahçe Kız AİHL’de Yazar Hülya Şekerci’nin sunumu ile başladı. Bu kapsamda öğrencilerimize Abdullah Yıldız hocamızın “Haydi Namaza” adlı kitabını da hediye olarak dağıttık” dedi.

yeni-bir-medeniyet-yuruyusu-projesi

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1856 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.