logo

Ensar Vakfı Meydanlarda Halkımıza İkramlarda Bulundu

Ensar Vakfı Meydanlarda Halkımıza İkramlarda Bulundu

Ensar Vakfı Meydanlarda Halkımıza İkramlarda Bulundu

Ensar Vakfı Meydanlarda Halkımıza İkramlarda Bulundu

Ensar Vakfı 165 Şubesi ile Türkiye’nin meydanlarında 15 Temmuz gecesinden sonra 26 gün boyunca halkımıza ikramlarda bulundu.

Ensar Vakfı Kağıthane Meydanlarda

Ensar Vakfı, FETÖ/PDY mensuplarınca Milletin iradesine yapılan darbe girişiminin ilk gününden itibaren başta İstanbul ilçeleri olmak üzere; 165 Şubesi ile Türkiye’nin tüm illerinde ve ulaşabildiği tüm ilçelerinde meydanlarda halkımıza ikramlarda bulundu.

Ensar Vakfı Kağıthane İkramda Bulundu

15 Temmuzda başlayan Milli İrade Nöbeti 10 Ağustos’ta sona erdi. Milli İrade Nöbeti kapsamında ortalama her gün saat 21.00’de Kağıthane Meydanında toplanan binlerce vatandaş sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tuttu. Nöbet tutan vatandaşlara Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi çeşitli ikramlarda bulunarak ihtiyaçlarının giderilmesini sağladı.

Ensar Vakfı Kağıthane Şube Başkanı Aziz Gündoğdu Kağıthane Meydan

Ensar Vakfı Kağıthane Şube Başkanı Aziz Gündoğdu, “15 Temmuz Cuma gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yer alan paralel çeteci asker cuntası, Milletin İradesini gasp etmeye yeltenmiş, vatansever milletimiz ve devlet adamlarımızın feraseti ile bu darbe girişimi püskürtülmüştür. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar dilerim” dedi. Gündoğdu” 15 Temmuz gecesi destan yazan bu halkımıza 26 gün boyunca meydanlarda tutulan vatan nöbetinde lokma, su, kek, meyve suyu ve çeşitli ikramlarda bulunduk. Bu halkımıza ne yapsak azdır. Rabbim onlardan razı olsun” dedi.

Ensar Vakfı Kağıthane Pankart

Vatanın Bölünmez Bütünlüğüne ve Milli İradeye sahip çıkan ve Kağıthane Meydanındaki nöbetlerde haftalarca halkımıza lokma ve çeşitli ikramlarda bulunan Ensar Vakfı Kağıthane Şubesine teşekkür ediyor, hizmetlerinin daim olmasını diliyoruz.

Kağıthane Meydanı Ensar Vakfı Kağıthane

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1668 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.