logo

Ensar Vakfı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Açtı

Ensar Vakfı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Açtı

Ensar Vakfı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Açtı

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi, Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunu Seyrantepe’de açtı ve Kağıthane’mizin ilk Proje Okulu Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine tahsis etti.

 

 

Ensar Vakfı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunda; spor salonu, çok amaçlı salon mescit, bilgisayar odası, etüt salonu, kütüphane, 3-4 kişilik yatakhaneler, yemekhane, lavabolar, banyo ve çamaşırhaneler mevcut olup sabah akşam yemek verilmektedir.

Konu hakkında görüş aldığımız Ensar Vakfı Kağıthane İlçe Başkanı Aziz Gündoğdu, “Ensar Vakfı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Kağıthane’mize hayırlı olsun. Yurdumuzda Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri kalmaktadır. Yurdumuzun sorumlu idari müdürü olup her akşam bir öğretmen arkadaşımız öğrencilerimizin başında kalmaktadır. Yurdumuzda etüt dersleri ve üniversite hazırlık kursları verilmektedir. Yazları ise öğrencilerimize yaz kampları düzenleyeceğiz. Ensar Vakfı olarak hayırlı hizmetler yapmaya, ülkemize faydalı öğrenciler yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Gündoğdu, “İçişleri Bakanlığı’nca hayata geçirilen “Biz Anadolu’yuz Projesi” kapsamında Mardin’den gelen öğrenciler 3 gün Ensar Vakfi Kağıthane Yurdunda misafir edildi ve okul idarecileri tarafından İstanbul gezdirildi. Öğrenciler Mardin’e memnun bir şekilde ve güzel anılarla uğurlandı” dedi.

Etiketler: » » » » » »
1514 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.