logo

Ensar Vakfı Projelerine Devam Ediyor

Ensar Vakfı Projelerine Devam Ediyor

Ensar Vakfı Projelerine Devam Ediyor

ensar-vakfi-projelerine-devam-ediyor

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi, Kağıthane’de bulunan kız-erkek, lise ve ortaokul olmak üzere toplam 9 İmam Hatip okulunun müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Kurt’un katılımı ile Kağıthane Kız ve Hasbahçe Kız İmam Hatip Liselerinde birer toplantı gerçekleştirdi.

ensar-vakfi-imam-hatip-okulu-mudurleri-ile-biraraya-geldi

Toplantıda, ilk etapta 100 öğrenciye burs verilmesi, okullarda yemekhane açılması, vakıfça okullara yemek verilmesi, eğitimci desteği ve yıl içinde yapılacak olan “YİNE BİR MEDENİYET YÜRÜYÜŞÜ PROJESİ’nin geliştirilerek devam etmesi kararı alındı.

Ensar Vakfı Kağıthane Şube Başkanı Aziz Gündoğdu, “Bu yıl yüksek puanlarla Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine kayıt yaptıran öğrencilerimize Dizüstü Bilgisayar hediye ettik. Kağıthane’de bulunan 9 İmam Hatip okulumuza burslarımızın yanı sıra her alanda katkılarımız artarak devam edecek” dedi.

Gündoğdu, “Toplantılarımıza katılım sağlayan tüm okul müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. İnşallah bu yılda İmam Hatip okullarına vermiş olduğumuz desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1696 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.