logo

Ensari Okumaların Konuğu Yazar Haydar Aksal Oldu

Ensari Okumaların Konuğu Yazar Haydar Aksal Oldu

Ensari Okumaların Konuğu

Yazar Haydar Aksal Oldu

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi “Bir Kitap Bir Yazar, Ensari Okumaları” kapsamında Yazar Haydar Haksal’ı konuk etti. Gençlerin ilgi gösterdiği programda Haksal, Yalnızlık Sarkacı adli kitabını analiz etti.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesinin her ay düzenlediği ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak “Bir Kitap Bir Yazar, Ensari Okumaları”nın bu ayki konuğu Yazar Haydar Haksal oldu. 14 Mart Çarşamba günü Saat:17.00’da Seyrantepe Ensar Vakfı Kağıthane Şubesinde gerçekleştirilen programda Yazar Ali Haydar Haksal, Yalnızlık Sarkacı adli kitabını gençlerle birlikte analiz etti.

Haksal, “Yalnızlık peygamberi bir bakışta yaşanırsa ruhu aşkın ufuklara taşıdığı muhakkak! Kentli insanın yalnızlığı ise daha sancılı bazen öldürücü olabiliyor. Buna modern insanın son yüzyıldaki çıkmazı demek de mümkün. Yalnızlık Sarkacındaki hikâyelerde çoğunlukla kentli insanın insanla, kendiyle ve kentle olan ilişkisi yalnızlık fonunda işledik” dedi.

Kitabını okuyan genç ensar kardeşimiz, “On hikâye, seksen dokuz sayfa boyunca okuyucuda farklı yansımalar oluşturacak bu kitap. Ali Haydar Haksal hikâyesiyle tanışmak için iyi bir tercih oldu benim için diyebilirim” dedi.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu, “Bu ay Ensari Okumalarımız dışında; Hanımlar Komisyonumuz Namaz Bilinci Seminerleri kapsamında Eğitimci Yazar Zehra Türkmen’in sunumu ile Hasbahçe Kız AİHL ve Ahmet Buhan Kız AİHL’de öğrencilerimizle buluştu. Ayrıca Amerikalı yazar Najla Tammy Kepler’in Sunumu ile Teksas’tan Hakikate Yolculuk konulu semineri kapsamında Kağıthane Çözüm Koleji Öğrencileri ile buluştuk” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1108 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.