logo

Erbakan Hoca Unutulmadı

Erbakan Hoca Unutulmadı

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesi, Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın vefatının 7.Sene-i Devriyesi münasebetiyle 17 Şubat Cumartesi günü Saat:20.30’da Sultan Selim Kültür Merkezinde “Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama” programı düzenlendi. 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını AGD Kağıthane Şubesi Başkanı Cihan Koçyiğit yaptı.

Koçyiğit, “Davamızın lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı rahmetle ve minnetle anıyoruz. Allah rahmet etsin mekânı cennet olsun. Toplu iğne yapmayı bile hayal edemezken motor yapan, ilk yerli otomobili yapan, emperyalizme, siyonizm’e kafa tutan bir liderdir Erbakan. Hayat iman ve cihad düsturunu kendine yol edinen bizlere örnek olan bir liderdir Erbakan” dedi.

Koçyiğit, “Bu milletin külünü üfledi, imanını ortaya çıkardı. Takvasıyla, ilmiyle ferasetiyle, dirayetiyle ümmetin uyanışına vesile oldu. “Bir milletin asıl gücü topu, tankı, tüfeği değil imanlı ve inançlı evlatlarıdır“ diyerek bu davanın maddi güçle değil Allah’ın yardımıyla yürüdüğünü öğretti, o hep haklı çıktı. Onun yolu kuran ve sünnet yoluydu. Biz sadece senin adını anmıyoruz senin yolundan gidiyoruz” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan ve Erbakan hocanın yakın arkadaşlarından Yasin Hatipoğlu, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya ve Tarihçi Yazar Ekrem Şama; Prof.Dr.Necmettin Erbakan ile yaşadıklarını, yaşantısını, siyasetini ve kişiliğini anlattı.

Program, slayt gösterimi ve Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamıza yapılan duaların ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1391 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.