logo

Erdoğan Ergin’in “İki Çocuk Kitabı” Çocuklarla Buluştu

Erdoğan Ergin’in “İki Çocuk Kitabı” Çocuklarla Buluştu

Erdoğan Ergin’in “İki Çocuk Kitabı” Çocuklarla Buluştu

Erdoğan Ergin’in İki Çocuk Kitabı Çocuklarla Buluştu

Çocuk Edebiyatı yazarlarından Erdoğan Ergin’in iki çocuk kitabı; “Çocuklarıma Şiirler” ve  “Göldeki Sır” çocuklarla buluştu.

Çocuklarıma Şiirler Erdoğan ErginÇocuklarıma Şiirler kitabının genişletilmiş ve resimli 2.Baskısı Venüsya Çocuk Kitaplığı’ndan çıktı. Şair, Bu kitap ile çocuklara şiir okuma zevki oluşturmaya çalışırken, ailelere de çocukların dili hakkında bilgi veriyor. Çocuklarıma Şiirler ile çocuklar kâh eğleniyor, kâh gülüyorlar. Zaman zaman hayal dünyasında kaybolurken, zihinlerinde yeni sorulara ve bunların cevaplarına kapılar açıyorlar.

Çöldeki Sır Erdoğan ErginYazarın yayınlanan ikinci kitabı “Göldeki Sır” adlı hikâye kitabı da Venüsya Çocuk Kitaplığı’ndan çıktı. Bu hikâye kitabı ile çocukların hayal dünyasında bir gezintiye giriyorsun. Hikâyedeki kahramanın sırra ulaşmasının serüvenine, çocuklar ortak oluyorlar. Hikâyenin içinde cevabı olmayan Sırra, ancak “Sır Tutmak için, Sırra Sahip Olman Gerekir” düşüncesini benimseyenler ulaşabiliyor. Özgün ve yaratıcı bir hikâye “Göldeki Sır”…

Kitapları hakkında bilgi aldığımız Erdoğan Ergin; “Göldeki Sır adlı hikâyemiz masal ve öykünün iç içe geçtiği fantastik bir kurguya sahip. Çocuğun hayatının içinde her an yaşayabileceği, bir o kadar da yaşama ihtimali olmayan bir hikâye. Bu hikâye çocukların hayal dünyasından yola çıkılarak yazıldı. Çocukların hayal dünyasına ulaşmak için onların yaşantılarında yer edinmeniz lazım. Mesleğim bunun için büyük bir avantaj” dedi.

“Göldeki Sır” ve “Çocuklarıma Şiirler” kitapları, Venüsya Çocuk Kitaplığı’ndan yayınlandı. Bu iki güzel kitaba Venüsya Çocuk Kitaplığından veya Kitap Marketlerden temin edebilirsiniz.

Bilgi için:

Çocuklarıma Şiirler, Erdoğan Ergin
Göldeki Sır, Erdoğan Ergin
Venüsya Çocuk Kitaplığı, 2016
Tel: 0212 321 74 39

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2679 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.