logo

Erdoğan Ergin’in KEK YAPIYORUZ Çocuk Kitabı Çıktı

Erdoğan Ergin’in KEK YAPIYORUZ Çocuk Kitabı Çıktı

Erdoğan Ergin’in KEK YAPIYORUZ Çocuk Kitabı Çıktı

Çocuk Edebiyatı yazarlarından ve gazetemiz yazarlarından Erdoğan Ergin’in “Kek Yapıyoruz” çocuk kitabı Venüsya Çocuk Kitabevinden çıktı.

Konu hakkında görüş aldığımız Yazar Erdoğan Ergin, “Okul Öncesi dönem çocukları için kitapçılarda kitap aramak ile geçiyor ömrümüz. Bulduğumuz kitapların ya resimleri kötü, ya da metinleri. Ülkemizde çok az nitelikli okul öncesi dönem çocukları için kitap bulunmakta. Bu kitapların da okuyucuya ulaşması güç oluyor. Bu çerçeveden değerlendirdiğimizde “Kek Yapıyoruz” kitabı çocuklar için iyi tasarlanmış ve okul öncesi dönem çocuklarının öykü ihtiyaçlarını karşılayan bir kitap. Çocukların değer gelişimlerine de katkı sağlayan bir kitap. Birliktelik değerinin öykü içinde çok iyi kurgulandığını okuduğunuzda anlayabilirsiniz” dedi.

Ergin, “İkinci bir hususta, bu dönem çocukları için yazılmış öykü kitaplarından farklı olarak öykünün çocuklara yazı karakteri ile seslenmesi olarak görebiliriz. Anne babalar öyküleri okurken bu yazı tarzı ile çocuklarına hikâye okumanın zevkine ulaşacaklar. Usta çizer Hakan Uslu’nun karakterleri çocukların dünyasına yaklaştırması da bu kitabı bir seviye üste çıkarıyor” dedi.

Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Gülşah Yemen Sarıoğlu ise Kek Yapıyoruz Çocuk Kitabı için “Nefis kokulu bu güzel kitap ile çocukların alıcı ve ifade edici dil becerilerini, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklerken, aynı zamanda günlük yaşam becerilerini de geliştirerek harika bir oluş sıralamasını çocuğunuzun hafızasına kazıyabilirsiniz. O halde hem iyi okumalar, hem de afiyet olsun. Çünkü biliyorum; okuyunca kek yapmadan duramayacaksınız” dedi.
  
Kek Yapıyoruz Kitabını okuduktan sonra çocuğunuzla birlikte kek yapma isteğiniz uyanacak. Çocukların yaptıkları keklerin resmini de kitabın sonunda yer alan çerçevelerin içine yapabilme fırsatını bulacaksınız. Kek Yapıyoruz adlı bu güzel kitabı; Venüsya Çocuk Kitaplığından veya Kitap Marketlerden temin edebilirsiniz.

Bilgi için:

Kek Yapıyoruz, Erdoğan Ergin
Venüsya Çocuk Kitaplığı, 2018
Tel: 0212 321 74 39

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4487 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.