logo

Erka Grup Erka Konsept ve Erka Panorama’yı Tanıttı

Erka Grup Erka Konsept ve Erka Panorama’yı Tanıttı

Erka Grup, Erka Konsept ve Erka Panorama’yı Tanıttı

erka-konsept-erka-panorama

Erka Grup’un Kağıthane’de hayata geçirdiği Erka Konsept ve Erka Panorama bugün Cvk Park Bosphorus Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Erka Grup Yönöetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, Kağıthane’deki dönüşüme katkı yapmanın, ticari kaygının da ötesinde bir gönül borçları olduğunu dile getirdi.

 erka-grup-erol-karagoz

Basın toplantısında konuşan Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, “Kağıthane’de başlattıkları kentsel dönüşüm kapsamında üç yılda 9 projede toplam 1400 konut inşa edeceklerini aktardı. Hedeflerinin beş yıl içerisinde bu sayıyı 5 bin konuta ve 1 milyar 500 milyon’luk ciroya ulaştırmak olduğunu söyleyen Karagöz, “Uzun dönemde Türkiye’nin konut sektöründeki önemli oyuncularından biri olmak istiyor ve çalışıyoruz” dedi.

30 yıldır inşaat sektöründe olduklarını ifade eden Karagöz, “Yurt içinde İstanbul, Kağıthane, Bahçelievler ve Beykoz olmak üzere, yurt dışında da Rusya’da bugüne kadar toplam 2 bin 100 konut inşa ettik. Türkiye’de İda İnşaat, Rusya’da ise Almis İnşaat çatısı altında taahhüt işleri gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Karagöz, “Çocukluğumuzda boş arsalarında top oynadığımız çarpık kentleşmeye rağmen her penceresi güneş alan bu ilçemize katkı sunmak, yıkılan duvarlarını sıvamak ve boyamak benim hayalim ve bu ilçeye borcumdu. Şimdi bu projelerde hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Kentsel dönüşümün zorluklarını vurgulayan Karagöz, “Kentsel dönüşüm, yasa açısından eksikleri olan ve bir an önce düzeltilmesi gereken süreçleri barındırıyor. Kentsel dönüşüm çok fazla emek ve sabır isteyen bir süreç, bu anlamda güçlü bir ekibimiz var ve 4 yıl gibi bir sürede hak sahipleriyle anlaşmaya gidebildik. İlk kentsel dönüşüm projelerimiz olan Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde yüzde 50 hak sahibi bulunuyor ve şu ana kadar bu projelerde toplam yüzde 10 satış yaptık” dedi.

Erka Panorama ve Erka Konsept projesinin lokasyon olarak Büyükdere caddesine 2 dakika yürüme mesafesinde olduğunu söyleyen Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, projenin bu konumuyla ciddi prim potansiyeline sahip olacağını vurguladı.

ERKA KONSEPT’DE 2+1 DAİRE  444 BİN TL.

Erka Konsept; 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinde toplam 8.360 m2 inşaat alanında yükseliyor. Daire fiyatları 444 bin TL’den başlıyor. Erka Konsept’te ödemeler; %50’si peşin, %40’ı 18 ay vade ile yapılırken, kalan %10‘luk kısım teslimde alınıyor. Proje Nisan 2018’de teslim edilecek.

Aynı bölgede konumlandırılan Erka Panorama’da ise fiyatlar 345 bin TL’den başlıyor. Erka Panorama’da toplam 1.412 m2 arsa alanının %60’ı yeşil alandan oluşuyor. Toplam inşaat alanı 12.500 m2. Erka Panorama Haziran 2018’de teslim edilecek.

erka-grup-erol-karagoz

Erol Karagöz Kimdir?

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi-Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu, 1993 -1999 yılları arasında Rusya’da sırasıyla Baytur İnşaat-Kursk Şantiyesi, Koçak İnşaat-Moskova Ofis Şantiyesi, Lukava İnşaat-Bakü, Sibirya, Moskova şantiyelerinde İstanbul merkez ofiste saha mimarı, şantiye şefi, proje müdürü ve bölge koordinatörü olarak görev yaptı.

1999-2010 yıllarında Türkiye’de Erka Yapı ve İda İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi, Rusya’da Almis İnşaat Yön. Kurulu Üyesi ve proje müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılından bu yana Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Rusça ve İngilizce bilmektedir.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
3267 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.