logo

Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu’ndan TEOG’da Büyük Başarı

Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu’ndan TEOG’da Büyük Başarı

Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu’ndan TEOG’da Büyük Başarı


İstanbul, Ataşehir, Esatpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde eğitime devam eden Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden TEOG Sınavında büyük başarı.

Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu’ndan 8 Öğrenci, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem TEOG Sınavında bütün soruları bilerek Türkiye 1.si olmuştur.

Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu’nun başarısı bununla da sınırlı kalmayıp ayrıca 10 öğrenci 119, 8 öğrenci 118, 5 öğrenci 117, 4 öğrenci 116 ve 2 öğrenci 115 soruyu bilerek toplamda 37 öğrenci TEOG Sınavında üstün başarı göstermiştir.

Konu hakkında bilgi aldığımız Esatpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selami Yalçın, “İmam Hatiplerin sayısının artmasıyla beraber, nitelik tartışmalarının yaşandığı bir dönemde gelen bu başarı İmam Hatipler adına sevinçle karşılandı. Okulun bulunduğu bölge itibari ile öğrencilerin aldığı bu sonuçlar dikkat çekici bulundu. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Esatpaşa İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerini ve idarecilerini tebrik ediyor. Başarılarının daim olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
2732 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.