logo

Eski Meclis Üyelerine Veda

Eski Meclis Üyelerine Veda

Eski Meclis Üyelerine Veda

veda yemegi

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri Türkiye için olduğu gibi Kağıthane için de yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Yeni dönemde meclisin yapısı değişti. Geçtiğimiz dönemde mecliste AK Parti, CHP ve MHP vardı. Yeni dönemde ise AK Parti ve CHP var.

eski meclis uyeleri kagithane

2009-2014 dönemi Kağıthane Belediyesi meclis üyeleri ile Fazlı Kılıç Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

“Sizlerle birlikte yapmış olduğumuz çalışmaların hepimizin hayır hanesine yazılmış olmasını diliyorum” şeklinde konuşan Başkan Kılıç, 2004-2009 yılları arasında iki partili meclisle çalışmalarımızı sürdürmüştük” diyerek geçmiş dönemde meclis çalışmalarında emeği geçen eski üyelere teşekkür ederek plaketi takdim etti.

zikri torlak AK Parti eski meclis üyesi ve eski Başkan Vekili Zikri Torlak 5 yıl boyunca birlikte görev yaptığı eski meclis üyelerine teşekkür ederken Başkan Fazlı Kılıç’a yeni dönemde başarılar diledi.

yusuf agir

AK Parti eski meclis üyesi Yusuf Ağır, “Göreve devam eden arkadaşlarımıza yeni dönemde de başarılar diliyorum. Gönül isterdi ki daha fazla arkadaşımız göreve devam etsin.  Sayın Başkanımız Fazlı Kılıç seçimlerden başarıyla çıkarak 3. Dönemine başladı. Yeni döneminde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
2108 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.