logo

Eyüpsultan Modern Diş Merkezi Bağımsız Diş Hastanesi Olacak

Eyüpsultan Modern Diş Merkezi Bağımsız Diş Hastanesi Olacak

Eyüpsultan Modern Diş Merkezi

Bağımsız Diş Hastanesi Olacak

2017 yılı Şubat ayından bu yana Eyüpsultanlılara hizmet veren Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, 37 diş hekimi günde 700’e yakın hastanın ağız ve diş sağlığı tedavilerini gerçekleştiriyor.

Eyüpsultan’da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dev atılımlar gerçekleştiriliyor. Yatırım İzleme Koordinasyon Merkezi tarafından bölgemize kazandırılan Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Eyüpsultan ve çevre ilçe sakinlerinin ağız ve diş hastalıkları tedavilerini sağlıyor.

Konu hakkında görüş aldığımız Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,Karadolap Mahallesi, Vardar Bulvarı’nda Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne bağlı bir poliklinik olarak çalışan Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2018 yılının ortalarına doğru ise “bağımsız bir diş hastanesi” olacak” dedi.

Hastaların internet üzerinde MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) ve Alo 182’ye başvurarak randevu alabildikleri merkezde diş muayenesi, cerrahi gerektirmeyen diş çekimleri, normal diş çekimleri, diş dolguları, kanal tedavisi, sabit ve hareketli protez gibi tedavilerini gerçekleştirebiliyor. Uzmanlık gerektiren çok spesifik tedavilerde ise hastalar Okmeydanı Diş Hastanesi’ne yönlendiriliyor.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
5184 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.