logo

Eyvallah-2 Kitabı Çıktı

Eyvallah-2 Kitabı Çıktı

Eyvallah-2 Kitabı Çıktı

Eyvallah-kapak

Eyvallah ve Elif Gibi Sevmek kitaplarının yazarı Hikmet Anıl Öztekin’in “Eyvallah-2” kitabı Yakamoz Yayınlarından çıktı. Yazarın 2014 yılında “Elif Gibi Sevmek”, 2015 yılında da “Eyvallah” kitabı en çok okunan kitaplar arasında yer aldı..

Yol-Elif-ise-Yön-Bellidir-Kağıthane

Kendini bir seyyah olarak gören Hikmet Anıl Öztekin, “Herkesin bir gün çıkmak istediği ama çıkamadığı bir yolculuğun başından yazıyorum bunları. Ve herkesin içine atıp anlatamadığı o şeyleri yazdığım yolculuğuma davet ediyorum sizi. Ve gidiyorum iyi insanların yaşadığına inandığım yerlere. Gitmekle geçecek mi bilmiyorum ama sanki geçecekmiş gibi gidiyorum işte… Kendinizi satırlarımın arasına bıraktığım boşluklarda hissedeceksiniz. Ve okudukça beni kendiniz sanacaksınız. Sanki ben değil, siz gidiyor gibi hissedeceksiniz. Kim bilir belki de gelmesini beklediğiniz sevda, bu satırlarda sizi bekliyordur” dedi.

Eyvallah-kapak1

“Umutla demleyip, çayla yatıştırdığım sensizliği bir eyvallahla susturuyorum”diyen Hikmet Anıl Öztekin, eyvallah makamından bahsettiği şu sözleriyle kitaba ismini veren Eyvallah’ı bizlere “İnsan teslimiyeti ile tevekkülü kalbinde inşa edebilirse, eyvallah makamına ulaşmıştır. Eyvallah gönül makamlarının en yükseğidir” diye anlatıyor.

Hikmet Anıl Öztekin’in tabiriyle tüm derttaşlara şimdiden iyi okumalar dileriz…

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3249 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.