logo

Fatih Akın AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Fatih Akın AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Fatih Akın AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Eski başkan Murat Çiftçi’nin yaş durumundan görevi bırakmak zorunda kalmasından dolayı AK Parti Kağıthane İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Fatih Akın atandı.

Kağıthane’de sevilen ve başarılı çalışmaları ile ön plana çıkan ve siyasi hayatında da teşkilatın çeşitli kademelerinde görev alan Fatih Akın, Kağıthane İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atandı.

Konu hakkında görüş aldığımız AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akın, AK Parti’nin gençleri olarak davanın ve siyasetin insanlara hizmet etmek demek olduğunu öğrendiklerini, siyasette makamların değil, davaların kalıcı olduğunu belirtti.

Akın, “Murat Çiftçi başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, böylesine zor bir göreve atandığım için AK Parti İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Rabbimden de hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesini diliyorum. Allah yeni görevimizde hepimizin yardımcısı olsun” dedi. 

Fatih Akın Kimdir?

1992 doğumlu. Sivaslı. İstanbul Arel Üniversitesi Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi Yüksek Lisans okuyor. Siyasi hayatında da teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldı. Bekâr ve orta derecede İngilizce bilmektedir.

Hasbahçe Gazetesi olarak AK Parti 
Kağıthane İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilen Fatih Akın’ı tebrik ediyor. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2716 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.