logo

FAZLI KILIÇ: ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN GÖNLÜNDE YER EDİNEBİLMEK

FAZLI KILIÇ: ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN GÖNLÜNDE YER EDİNEBİLMEK

FAZLI KILIÇ: ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN GÖNLÜNDE YER EDİNEBİLMEK

İstinye Üniversite’sinde gençlerle buluşarak siyasetteki tecrübelerini paylaşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, makamların gelip geçici olduğunu ifade ederek “önemli olan vatandaşın gönlünde yer edinebilmektir” dedi.

İstinye Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Hürriyet ve Adalet Kulübü’nün düzenlediği “Tecrübe Paylaşımı” programının konuğu Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç oldu. Başkan Kılıç, Yerel Yönetimlerde Halkla İlişkiler ve Sosyal Politikalar konularındaki tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Vatandaşın talepleri doğrultusunda gereken her türlü desteğin sağlanmasının sosyal belediyeciliğin gereği olduğunu belirten Başkan Fazlı Kılıç; “İlçemizde ihtiyacı olan birçok kurum ve kişiye araç desteği sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın hastalığında, sağlığında, cenazesinde, düğününde de daima yanlarındayız. İhtiyaçları olduğunda onların yardımına koşmak da bizim vazifemiz” dedi. Kılıç, “Olaylara, karşı tarafın penceresinden bakabildiğiniz sürece çözüme daha kolay ulaşırsınız ve halkın ihtiyaçlarını önceden görebilirsiniz” dedi.

Profesyonel iş yaşamında çalışarak, her türlü makamın elde edilebileceğini belirten Başkan Kılıç, önemli olanın vatandaşın gönlünde yer edinebilmek olduğunu vurguladı.

 

Etiketler: » » » » » » » »
1240 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.