logo

Filistin için Gazze’ye Dua Et

Filistin için Gazze’ye Dua Et

Filistin için Gazze’ye Dua Et

agd yuru kardesim

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi, ”Filistin için Gazze’ye Dua Et“ sloganıyla Ayasofya Camii’nde iftar programı düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi İftardan Sahura adlı etkinliği çerçevesinde Ayasofya Camii’nde iftar programı düzenledi. Akşam ezanın okunmasının ardından akşam namazını eda eden vatandaşlar, namazdan sonra Ayasofya Camii’nin bahçesinde iftarlarını açtılar. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı etkinlik, iftarın açılmasının ardından İsrail aleyhinde sloganlar atılarak ve Filistin için ağıtlar yakılarak devam etti.

ayasofya agd agd iftardan sahura

AW103040İftara katılan Anadolu Gençlik Derneği üyesi Şakir Şahin “Bugün burada Filistin için toplandık, bildiğiniz gibi Filistin’de devam eden bir soykırım var, bugün burada Filistin’de yapılan haksızlığa karşı bir arada durmak adına toplandık. Bugün Kadir Gecesi bu gecenin yüzü suyu hürmetine topluca iftarımızı açtık, topluca dua ederek Filistin’de ki kardeşlerimizin manen yanında olmak adına burada toplandık” dedi. Gazze’deki insanlar için dua edeceklerini ifade eden Serdar Önem, “Fethin sembolü olan Ayasofya’nın önünde toplanarak Filistin’li kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla burada bulunuyoruz. İsrail’in ve siyonizmin her türlü karşısındayız, onların sonu gelene kadar savaşacağız. Gazze’de ki mazlum kardeşlerimizin bu mübarek Kadir Gecesinde duacısı olacağız, Allah onların yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1741 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.