logo

Galibiyet Allah’ın Zafer Milletindir

Galibiyet Allah’ın Zafer Milletindir

Galibiyet Allah’ın Zafer Milletindir

Kadir Abi

Mazbatasını alan Başkan Kadir Topbaş, Saraçhane Belediye Sarayı’nın önünü dolduran coşkulu kalabalık tarafından “İstanbul’un Abisi Kadir Topbaş” tezahüratlarıyla karşılandı.

Mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane Belediye Sarayı’na gelişinde mesai arkadaşları ve İstanbullular tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Belediye binasının önünü dolduran heyecanlı kalabalık Türk Bayrakları ve tezahüratlarla Kadir Topbaş’a destek verdi.

saraçhane belediye sarayı

Kazanan millet oldu

“Bugüne kadar hiçbir kula nasip olmamış 3. Dönem başkan olarak seçmeleri, dolayısıyla İstanbullulara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanan Başkan Topbaş, siyasette kazanma kelimesini hiçbir zaman kullanmadığını, kendisine millet adına bir yetki verildiğini söyledi. Mazbatasını aldıktan sonra Fatih Sultan Mehmet Han’ın Fatih Cami’ndeki türbesini ziyaret ettikten Saraçhane Belediye Sarayı’na geldiğini ifade eden Topbaş, “Galibiyet Allah’ındır, kazanan milletimizdir” dedi.

Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Hamdolsun bugün dünya İstanbul’u konuşuyor. Böyle bir şehirde beraberce 5 yıl daha hizmet vereceğiz. Bir takım oyunlar oynandı, Türkiye’nin istikrarı sorgulandı. Milletimiz bu oyunu sandıkta bozdu. Bundan sonra tüm siyasi partilere bir görev düşüyor. Milletimizi iyi anlamaları, beklentilerini iyi okumaları ve aynı duyguları paylaşmanız gerekiyor. Yoksa sonuç alamazsınız, Türkiye’de iktidara sahip olamazsınız. Milletimiz istikrarın devamına karar verdi. İnanıyorum ki bundan tüm siyasiler kendilerine düşen dersleri çıkarmışlardır.”

TBB Başkanı olarak ‘Dünyanın gelişmiş ülkelerinde yaşanmayan bu kavga ve gürültüye değer miydi?’ diye sorduğunu dile getiren Topbaş, “Herkesin milletimizin kararına saygı duyması gerekir. Türkiye’de yeni bir süreç başladı. Tüm seçilen belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İstanbul’un geleceğini birlikte hazırlayacağız. İstanbullular yetki vererek dünyayla rekabet gücünü arttırmamızı istediler. Biz 77 milyon büyük bir aileyiz, kolkola girdiğimiz zaman Çanakkale destanları yazmış bir milletiz. Evlatlarımızın yarınlarını beraberce hazırlayacağız. Böyle bir sorumluluğumuz var. Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkarak vatan toprağında yaşayan insanlar olarak sevgi yumağı oluşturmak zorundayız. Biz beraberce büyük bir milletiz, ayrı gayrı yapamayız. Bin yıllık tarihi olan büyük bir milletin evlatları olarak kısır çekişmeleri bir tarafa bırakarak yarınları birlikte kurmak zorundayız. Bize düşen görev dünyada ezber bozmak ve mazlumların yanında olmaktır” şeklinde konuştu.

kadir topbaş

İnsanı yaşat ki devlet yücelsin

“İstanbul’da evlerde su, doğalgaz varsa o biziz. Tertemiz bir İstanbul varsa, çöp yığınları yoksa o biziz. Çöpten elektrik ve kompost gübre üretiliyorsa o biziz. Metrolar ve Marmaray varsa o biziz. Yeşil alanlar, laleler ve diğer çiçeklerle adeta bir cennet bahçesine dönüşmüş bir İstanbul varsa o biziz. Bu anlayışla hizmet vermekteyiz. Bizim adımız hizmet, bizim işimiz bu millete hizmetkar olmak… “ ifadelerini kullanan Topbaş, ‘İnsanı yaşat ki devlet yücelsin’ anlayışıyla hizmet verdiklerini söyledi.

Topbaş, şunları kaydetti; “Türkiye’nin ve İstanbul’un yarınları bugünden çok daha farklı olacak. İnanıyorum ki üçüncü 5 yılın sonunda sizlere arzı veda ederken hizmetlerimizi gururla anlatma fırsatımız olacak. İstanbul’da vatandaşlarımızla daha çok içiçe gireceğimiz, açık ve şeffaf bir dönemi başlatıyoruz. Kavgalar ve gürültüler geride bırakarak yeni tertemiz bir sayfa açıyoruz. Bu tertemiz sayfayı kirletmeden beraberce geleceğe tarihi adımlar atacağız inşallah. Bu sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Seçimler İstanbul’a, ülkemize ve dünyaya hayırlı olsun.”

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1450 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.