logo

Gazetemizin 2. Sayısı Üzerine

Gazetemizin 2. Sayısı Üzerine

Gazetemizin 2. Sayısı Üzerine

hasbahcegazetesiocak2014

Gazetemizin 1. sayısı Kağıthane’mizin bir çok mahallesinde, özenle dağıtımı yapıldı.

Henüz bazı mahallelere ulaşamadık. İnşallah bu mahallelere de bu sayımızda ulaşacağız.

Gazetemiz hakkında güzel eleştiriler ve teşekkürler aldık. Bu türden diyalog ve gösterilen ilginin anlamı gazetemizin doğru yolda olduğunu göstermektedir. Kağıthanelilerin gazetemize ilgisi, sahiplenmesi bizim açımızdan çok değerlidir.

Özel çaba ve özverilerle üretilen gazetemize yeni katılımlar olmuştur. Bu bilinçli katkılar 2. Sayımızın daha donanımlı üretimine, yazıların zenginleşmesine yansımıştır. Bu olumlu durum aynı zamanda dağıtım ve diğer organizasyonlara da yansıyacaktır.

Gazetemizin içeriği, özü ve verdiği mesaj önemlidir.

Gazetemiz başka yayın organlarına benzememektedir ve benzemeyecektir. Özü ve içeriği ile özgünlüğünü koruyacaktır. 1. Sayımızda sunulan ilkelerimizin arkasında disiplinle duracak yeni katılımlarla daha da işlevsel olacaktır.

Bu sayımızda Manşetimize Suriye’nin durumunu ve Suriyeli Mültecilerin yaşadığı dramı taşıdık. Orta Sayfamızda Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’la yaptığımız röportajı ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz. Onlar Öndeler sayfamızda Şehit Tekiner Tayfur’u ölüm yıldönümünde unutmadık. Siyasilerle yerel seçimleri siyaset sayfamızda konuştuk. Bu sayımızdan itibaren çocuk, diyar diyar memleket ve Milli Kahramanlar sayfalarını oluşturduk. Yerel Haber sayfamızda Kağıthane’de yapılan güzel hizmetleri, Spor, Eğitim ve Kültür-Sanat sayfalarımızla karşınıza dolu dolu bir gazete ile geldik.

“Başlanan uçlanır” diyerek ırağında olmadığımız eksikliklerimizi hızla ve katkılarla tamamlayacağız.

Dost okurlarımıza ve emeği geçen arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Merakla bekleyeceğiniz 3.sayımızda buluşmak umuduyla…

Etiketler: » » » »
1208 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.