logo

Gaziler Unutulmadı

Gaziler Unutulmadı

Gaziler Unutulmadı

gaziler-unutulmadi

Yurt genelinde gerçekleştirilen Gaziler Haftası etkinlikleri kapsamında Kağıthane Belediyesi ve Kağıthane Kaymakamlığı ortaklığı ile Nurtepe Sosyal Tesislerinde bir program düzenledi.

kagithanede-gaziler-unutulmadi

Nurtepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda, memleketi için canını vermiş şehitlerimiz ile bayrağı, dili, dini için gazi düşmüş vatan evlatları unutulmadı. Çok sayıda şehit ve gazi ailesinin katıldığı programda duygu dolu anlarda yaşandı. Son olarak yaşanan 15 Temmuz Hain darbe girişiminde cesurca vatanını savunan şehit ve gazilerinde minnetle anıldığı programa birçok kişi katıldı.

kagithane-belediye-baskani-fazli-kilic

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ”Bugün burada bizler, sizlerle bir araya gelebiliyorsak, bugün hala bu ülke tüm dış güçlere adeta haçlı ordularına karşı dimdik ayakta durabiliyorsa bunun tek sebebi minnetle saygıyla ve duayla andığımız şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Sizler millet olarak bizim onurumuzsunuz. Son olarak ülkece yaşadığımız vahim olaylar yine sizlerin üstün çaba ve gayretleriyle bertaraf edildi. Bu vatanın bir ferdi olarak ben sizler için ne söylesem az olur. Size çok şey borçluyuz.” dedi.

kagithane-kaymakami-hasan-goc

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ise günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; ”Maalesef binlerce yıldır hep birilerinin bu topraklarda gözü oldu, hep birileri bu topraklar üzerine daima oyunlar oynadı ama Allah bu topraklarda yaşamayı bizlere nasip etti. Bu yüzden düşmanlarımız çok, hem içeride hem dışarıda birçok terör örgütü ve dış güçle mücadele ediyoruz. Ama siz değerli gazilerimizin cesaretleri olmasa bugünler bizim için çok karanlık olurdu” dedi. Tüm şehitleri rahmetle andığını belirten Kaymakam Göç, gazilere de minnet ve şükranlarını sundu.

Program Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu’nun okuduğu dua ile sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » »
1478 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.