logo

Gelecek, Gençlerin Ellerinde Şekillenecek

Gelecek, Gençlerin Ellerinde Şekillenecek

Gelecek, Gençlerin Ellerinde Şekillenecek

Gelecek, Gençlerin Ellerinde Şekillenecek Kağıthane

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Nişantaşı Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Yerel Yönetimler dersine giren Başkan Kılıç siyasi ve sosyal yaşamıyla ilgili tecrübelerini paylaştı.

Kağıthane’de üç dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Fazlı Kılıç, Akademisyen Levent Dirice’nin Nişantaşı Üniversite’sinde eğitim verdiği Yerel Yönetimler dersine uzman konuk olarak katıldı. Başkan Kılıç, öğrencilere 11 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarını ve siyasi tecrübelerini anlattı.
Üniversitelilere başarının sırrını tecrübelerine dayanarak anlatan Başkan Kılıç; “Hafta içi her gün sabah 08.00’da vatandaşlarımızla randevusuz buluşuyoruz. Çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması, sorunlarının giderilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Toplumun her kesimiyle iletişim halindeyiz. Eğer siyasette başarıyı arıyorsanız başarının sırrı halkla iç içe olmaktan geçiyor” dedi. Kılıç, “Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerin bilgili, çağdaş ve ahlaklı olması adına yoğun çaba sarf ediyoruz. Çünkü bizlerden görevi sizler devralacaksınız. Topluma sizler yön vereceksiniz.

Bizim siyasi misyonumuzda gençlere öncelik vermek, gençlere yol açmak var. Çünkü biz sizlere güveniyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki: Gelecek, gençlerin ellerinde şekillenecek’’ dedi.

Fazlı Kılıç-Levent Dirice

Geniş bir katılımın gözlendiği ders sonunda Başkan Fazlı Kılıç’a, Yerel Yönetimler Dersi Öğretim Görevlisi Levent Dirice tarafından Nişantaşı Üniversitesi adına işlemeli tabak hediye edildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1117 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.