logo

GENYAP, Kağıthane’ye Değer Katmaya Devam Ediyor

GENYAP, Kağıthane’ye Değer Katmaya Devam Ediyor

GENYAP, Kağıthane’ye Değer Katmaya Devam Ediyor

Kentsel dönüşüm anlamında, Kağıthane’nin yıldızı olmaya aday GENYAP, Wen Levent Residence ve Hasbahçe Evleri projesi dışında çok yakında başlayacak olan “Hamidiye Projesi” ile Kağıthane’mize değer katacak yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor…

Huzurun Yeni Adresi Hamidiye

Hamidiye Projesi, 1.757 m² arazi üzerinde 18.500 m² inşaat alanına sahip olup; 2 blok, 149 daireden ve geniş dinlenme alanlarından oluşuyor. İstanbul’un merkezinde rahatlık arayanların tercihi olacak proje 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Ferah daire tasarımları, çocuk oyun alanları, spor salonu ve geniş peyzaj alanıyla huzurun yeni adresi Hamidiye’de başlıyor.

Hamidiye Projemiz Çok Yakında Başlıyor! 

GENYAP Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirketin Genç Yüzü İbrahim Sudi GENAN, “Hamidiye Projemiz; Kağıthane’nin Hamidiye ve Merkez Mahallesi kesişiminde, Tem otoyolu bağlantı noktasına 300 m mesafede, ana caddeye birinci konut parselinde yer almaktadır. Karşısında İSKİ tesisleri olduğu için ön cephesi önü kapanmaz durumdadır. Yeni açılacak 3 katlı tüp geçit projesinin Avrupa yakası çıkış noktasına 1 dakika mesafededir. Proje bulunduğu lokasyon itibari ile ailelere hitap etmektedir” dedi.

Genan, GENYAP Kağıthane 7000 sitemiz gibi Hamidiye projemizde lokasyon olarak İstanbul’un merkezi noktalarına yakındır. Taksim’e 15 dakika, Mecidiyeköy’e 10 dakika, Beşiktaş’a 15 dakika (Kağıthane-Dolmabahçe Tünelinden), Levent’e 10 dakika, Maslak’a 10 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 25 dakika mesafededir. Taşınacak olan Çapa veya Haseki hastanelerinden biri projemize 5 dakika mesafeye gelecektir” dedi.

Hamidiye Projesi Özellikleri

Daire Tipleri: 2+1, 2+1 Açık Mutfak, 3+1, Dubleksler 3+1, 4+1

Kat: 15 Kat (Zemin üstü, daire alanı), 4 Kat (Zemin Altı, otopark ve sosyal alan) Toplamda 19 kat

Proje Alanı: Yaklaşık 1.757 m2 arsa, yaklaşık 18.500 m2 kapalı alan, 24 saat güvenlik, peyzaj alanı, spor salonu.

Bilgi almak ve satış öncesi ön talep fırsatlarından yararlanmak için 0212 295 1 295 no’lu telefondan Genyap Satış Ofisine ulaşabilirsiniz.

Biz kimiz? Neye İnanırız?

Taahhüt, mimari ve zemin güçlendirme hizmetlerinde 2000’in üzerinde mimari projeye imza atan GENYAP Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ltd. Şti. Prestij ve kaliteyi en üst düzeye çıkarabilmek ve sektörde imza niteliğinde projeler gerçekleştirmek vizyonu ile yoluna devam etmektedir.

GENYAP olarak takip ettiğimiz temel ilkeler; teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, müşterilere daha kaliteli hizmet sunmak, müşteri memnuniyetini arttırmak, sektöre değer katmak ve kattığımız değeri sürekli arttırmak ve bu zor zamanlarda ülkemiz ekonomisine olumlu katkıda bulunmaktır.

KURUMSAL DEĞERLERİMİZ

GENYAP ayrıcalıklı ve keyifli yaşam alanlarını inşa etmeyi hedefler. Her zaman çevre ve doğaya saygıyı kendine görev edinmiştir ve sektördeki ilk gününden bu yana çalışan uzman kadrosu ile “görevimiz sizin memnuniyetiniz” sloganını benimsemiştir ve kendini sürekli bir şekilde yenilemektedir.

Neye inanırız?

  • Yapılan her türlü işte tüm etik ve profesyonel prensiplere uyulması gerektiğine
  • Sektör içinde veya dışında firmamızın güvenilirliğinin en ön planda tutulması gerektiğine
  • Teslim koşulları ve zamanına her zaman uyulması gerektiğine
  • Karşılıklı saygı ve diyaloğa
  • Topluma ve çevreye karşı sorumluluğumuzun olduğuna

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2021 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.