logo

GENYAP OXYGEN İLE AİLECEK NEFES ALIN!

GENYAP OXYGEN İLE AİLECEK NEFES ALIN!

GENYAP OXYGEN İLE AİLECEK NEFES ALIN!

İstanbul, 20 milyona yaklaşan nüfusuyla devasa bir metropol. Neredeyse dünyanın birçok devletinin nüfusuna denk bir şehir. Bu sebeple ev alırken iki kere değil; ikiden çok daha fazla düşünmek gerek.

Mesela; iş hayatına yakın mı? Ulaşım imkanı kolay mı? Sosyal hayatın sınırında mı? Aile yaşamına uygun mu? Bulunduğu bölge kaliteli mi? Çocuklar için eğlenceli mi?

İşte Genyap Oxygen Projesi, tüm bu sorulara cevap vererek şekillendi.

2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri sunan Genyap Oxygen, 15 kat zemin üstü ve 4 kat zemin altı olmak üzere toplam 19 kattan oluşuyor. 18.500 metrekare kapalı alanın yanı sıra; peyzaj alanı, spor salonu ve 24 saat güvenlik hizmetiyle ailelere hitap ediyor.

Genyap Oxygen; Kağıthane’de Hamidiye ve Merkez Mahallesi kesişiminde, TEM Otoyolu bağlantı noktasına sadece 300 metre mesafede. Karşısında yer alan İSKİ tesisleri sayesinde kapanmaz ön cepheye sahip. Ayrıca 3 katlı tüp geçit projesinin Avrupa çıkış noktasına 1 dakika mesafede.

İstanbullular iyi bilirler. Bir yerden başka bir yere ulaşım, bazen saatler alır. Genyap Oxygen’de ise ulaşım, dakikalarla hesaplanıyor…

Örnek vermek gerekirse; Taksim, Beşiktaş ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 15 dakika, Mecidiyeköy, Levent, Maslak ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 10 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ise 15 dakika… Ayrıca Çapa veya Haseki Hastaneleri’nden biri, Genyap Oxygen’e 5 dakika mesafeye taşınacak.

Mayıs 2019’da teslim edilecek olan Genyap Oxygen evleri, hem oturuma hem de yatırıma uygun bir proje. Lansman öncesi cazip fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Projenin detaylarıyla ilgili bilgi almak, projeyi görmek ve fiyat bilgisi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Genyap Merkez Satış Ofisi

Adres : Yahya Kemal Mah. Talat Paşa Cad. Engin Sok. No:55

Kağıthane – İSTANBUL

Tel: 0212 295 1 295

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1935 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.