logo

Giyimin Yeni Adresi Kanyon Butik Açıldı

Giyimin Yeni Adresi Kanyon Butik Açıldı

Giyimin Yeni Adresi Kanyon Butik Açıldı

İşletmeciliğini Bahadır Özcan’ın yaptığı “Kanyon Butik”, Gültepe, Ortabayır Mahallesi, Bacadibi Sokak’ta hizmet vermeye başladı. Yeni açılan mağazada her aile bütçesine göre bay ve bayan giyimleri mevcut.

Kış Koleksiyonunda istediğiniz giyimleri bulabileceğiniz mağazada müşteri memnuniyeti ise ön planda tutuluyor. “Kanyon Butik” modayı takip eden, yenilikçi hizmet anlayışıyla Kağıthanelilere Gültepe’de hizmet vermeye başladı.

Kanyon Butik işletme sahibi Bahadır Özcan, “Kanyon Butik’te dünyaca ünlü bay ve bayan tüm markalar mevcut. Ayrıca instagram adresimizi çok aktif bir şekilde kullanıyoruz. Hem erkek, hem bayan instagram adreslerimiz mevcut. Ürünlerimizi internet üzerinden de görüp alabilir ve bizi takip edebilirsiniz” dedi.

Özcan, “Sürekli yenilenecek olan ve dönemin modasına uygun olarak getirdiğimiz ürünlerimiz; hem marka açısından, hem kalite açısından hem de ekonomik açıdan müşterilerimizi memnun edecektir. Bay ve bayan müşterilerimizi “giyimin yeni adresi Kanyon Butik’e” bekliyoruz. Aradığınız her şeyi biz de bulacaksınız” dedi.

İrtibat: 0530 393 1905 – instagram@by.kanyon – instagram@kanyon_butik

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
7426 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.