logo

Gök Mavi Cafe Yahya Kemal’de Açıldı

Gök Mavi Cafe Yahya Kemal’de Açıldı

Gök Mavi Cafe Yahya Kemal’de Açıldı

Gümüşhaneli Bekir Mutlu Gültepe Yahya Kemal Mahallesinde Gök Mavi Cafe’yi açtı. Gök Mavi Cafe kaliteli hizmeti, uygun fiyatı ve güler yüzlü servisiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Sizlere Şehrin içinde dinlenip huzur bulabileceğiniz ve lezzetlerini paylaşabileceğiniz bir mekânı tanıtacağız. Bu sayımızda Gök Mavi Cafe…

Konu hakkında görüş aldığımız Gök Mavi Cafe İşletme Müdürü Yunus Mutlu, “Gök Mavi Cafe Ramazan Bayramının ilk günü hizmete açıldı. Açılışımıza Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç ve Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Hüseyin Afşin Balcı beyde katıldılar. Bu civarda Harmantepe olsun, Ortabayır olsun, Yahya Kemal olsun bu şekilde bir mekân yoktu. Bu eksikliği gidermek için Yahya Kemal Mahallesinde Gök Mavi Cafe’yi açtık. Müşterilerimiz için ailece gelebilecekleri bahçeli, balkonlu ve şark köşeli bir mekân yaptık. Mekânımızda sıcak ve soğuk içeceklerimiz, zengin yemek menümüz ayrıca sabahları zengin kahvaltı menümüz var. Haftanın her günü açığız. Cafemizde bakır semaverlerimiz ve eşsiz nargile çeşitlerimiz mevcuttur. Tecrübeli kadrosu ve yönetim anlayışıyla müşterilerinin memnuniyetini kazanan Gök Mavi Cafe, toplu organizasyonların yapılabileceği, özel gün ve yemekli toplantılar için de hizmet vermektedir” dedi.

Mutlu, “Her ne olursa olsun mutlaka bir gün çayımızı içmeye bekliyoruz. Gök Mavi Cafe’ye gelin pişman olmayacaksınız. Sizlere ailece bekliyoruz” dedi.

Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmek ve dinlenip huzur bulabileceğiniz şehrin içinde ama gürültüden uzak bir mekânda huzur bulmak istiyorsanız sizlere “Gök Mavi Cafe” yi tavsiye edebiliriz…

Birbirinden lezzetli kahve seçeneklerini yudumlarken, eşsiz nargile menüsünden seçim yapıp keyifle içebilirsiniz…

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
10976 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.