logo

GÜÇSİAD Başkanlığına Tekrar Kenan Akdeniz Seçildi

GÜÇSİAD Başkanlığına Tekrar Kenan Akdeniz Seçildi

Güçlü Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını 13 Mayıs Cumartesi Günü Kocaeli Hasbahçe Ağaoğlu Et Mangal & Restaurant’ta gerçekleştirdi.

GÜÇSİAD Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı İstiklal Marşının okunması ile başladı. Gündem maddelerine geçildi. Faaliyetlerin ve kesin hesapların okunmasının ardından eski yönetimin ibrası kabul edilerek seçime gidildi. Tüm üyelerin oy birliği ile tek aday olan Kenan Akdeniz tekrar başkan seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ardından bir araya gelerek, toplantıda alınan kararların uygulanmasına ilişkin yol haritasını belirledi.

Toplantı da konuşma yapan Kenan Akdeniz, “GÜÇSİAD Başkanlığına beni tekrar layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. Hep beraber ülkemiz için, birlik beraberliğimiz için güzel işlere ve projelere imza atacağız” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak GÜÇSİAD Başkanı Kenan Akdeniz ve yeni yönetimine başarılar diliyor, toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » »
3643 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.