logo

Gültepe Kültür Merkezinde Buluşuyoruz

Gültepe Kültür Merkezinde Buluşuyoruz

Gültepe Kültür Merkezinde Buluşuyoruz

gültepe kültür merkezi sinema

Geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Kağıthane Kültür Sanat Merkezi Kasım ayı etkinlikleri Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş gibi sevilen isimleri konuk etti. Her ay Gültepe Kültür Merkezinde düzenlenecek sohbet ve seminerlerde Kağıthaneliler en sevilen isimlerle buluşacak.

sinema-etkinlikleri

Yetişkin ve çocuk sinemaları ile her yaştan Kağıthaneliye kapılarını açan Telsizler Mahallesi Kültür Merkezinde geçtiğimiz ay Cesur, Çılgın hırsızlar, Efsane Beşli, Korsanlar filmleri ise çocukların ilgisini çekecek gösterimler arasında yer aldı.

Neşeli Ayaklar 2, Buz Devri 4  animasyon sinema gösterimleri Kağıthaneli çocuklara eğlenceli anlar yaşatırken Telsizler Mahallesi Kültür Merkezinden kahkaha sesleri eksik olmadı.

sinema salonu  sinema koltuk

Kağıthaneli çocuklar Otel Transilvanya, Ten Ten’in Maceraları  animasyon gösterimlerini de ücretsiz olarak izlediler. 3 farklı kıtada çekilen ilk Türk filmi olarak bir ilke imza atan Levent Demirkale’nin yönettiği “Selam” filmi gösterimi ile Kağıthaneliler 3 öğretmenin birbirinden farklı hikayesine ve zaman zaman kesişen yollarına tanık oldular.

Kağıthaneli çocukları tiyatronun tükenmez enerjisiyle karşılayacak oyunlar Hüseyin Goncagül’ün yönettiği “Karagöz Okula Başlıyor” , Sezgin Maden’in yönettiği “7 Bölge 7 Çocuk”, Erkay Yavuz’un yönettiği “Dünya Bize Kalsın” ve Volkan Yürük’ün yönettiği “Haylaz Tilki” oyunuyla Telsizler Mahallesi Kültür Merkezi’nde oynandı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
5260 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.