logo

Gültepe Spor Tarih Yazdı

Gültepe Spor Tarih Yazdı

Gültepe Spor Tarih Yazdı

İstanbul 1. Amatör Lig 8.Grupta; 18 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 yenilgi alarak gurubunda 37 puanla ikinci olan Gültepe Spor, 1. Amatör Lig Play Off karşılaşmasında rakibi Mahmut Şevket Paşa Spor’u normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla mağlup edip Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Şampiyonluk Maçını 4-3 Kazandı

1. Amatör Lig 8. Grup ikincisi Gültepe Spor ve 7. Grup ikincisi Mahmut Şevket Paşa Spor ile 11 Şubat Cumartesi Günü Saat:12.00’de Avcılar Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. 90 dakikası golsüz sona eren mücadelenin 15’er dakikalık iki devreden oynanan uzatma bölümünde de gol sesi çıkmadı. Gültepe Spor’da Ceyhun Oskay, Hüseyin Kaya, Fatih Tuna ve Muharrem Aksoy penaltı atışlarını golle sonuçlandırırken, Ercan Sadi penaltı atışında kaleciyi geçemedi. Penaltı atışları sonrasında 4-3’lük üstünlük sağlayan Gültepe Spor, Süper Amatör Lig’e yükselen taraf oldu.

2 Sezonda 2 Şampiyonluk

Kağıthane’mizin köklü takımlarından olan Gültepe Spor, 13 yıllık süren şampiyonluk hasretini geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 2.Amatör Ligden 1.Amatöre çıkarak sonlandırmıştı. Bu sene de 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lige yükselerek büyük bir başarıya imza attı.



Yönetim, futbolcu ve taraftar dayanışması
 şampiyonluğu getirdi

Kadrosunda bir kaç oyuncu dışında kayıp yaşamayan sarı siyahlı ekip, dış transferde kadrosuna kattığı tecrübeli ve yetenekli oyuncularla yeni sezonda hedefini Süper Amatör lig olarak belirleyen ve maçlarını Yahya Kemal Stadı’nda oynayan Gültepe Spor Şampiyon oldu. Taraftarını sevince boğan Gültepe Spor’un bu başarıyı yakalamasında takımın antrenörü Ahmet Altıntaş’ın ise büyük payı büyük.

Şampiyonluk Kutlaması Yaptılar

Gültepe Spor Kulübü, 28 Şubat Salı günü Saat:19.00’da  Kağıthane Nurtepe Sosyal Tesislerinde futbolculara, yönetim kuruluna, taraftarlarına, kulüp başkanlarına, yerel basına, stk başkanlarına ve muhtarlara şampiyonluk yemeği vererek kutlama yaptı.

 

Gecede Gültepeli Müzisyen Zafer Eyri ve ekibi sahne aldı.

28

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Şampiyon Gültepe Spor’u tebrik ediyor, Süper Amatör Lig’de başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2721 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.