logo

Mevsimlik değil ömürlük Haber Sitesi “HaberMatik”

Mevsimlik değil ömürlük Haber Sitesi “HaberMatik”

Mevsimlik değil ömürlük Haber Sitesi “HaberMatik”

habermatik haber-temasi-v3

Türkçe Yönetim Panelli, Google dostu ve iyi optimize edilmiş hızlı bir haber sitesi isteyenler ”HaberMatik” Sizler İçin!

HaberMatik.Net’in dünya da en yaygın içerik sistemi olan WordPress alt yapısını kullanmaktadır. HaberMatik.Net v1 sürümü ile çıktığı yola v2 sürümüyle devam ederken gördüğü yoğun ilgiden aldığı desteğin hemen arkasından istekler doğrultusunda v3 sürümü ile hoş bir portal teması yaparak, yaptığı işlerdeki başarısını göstermiş oldu.

Yüzlerce referansı olmasına rağmen siteye sadece bir kaçını eklemiş. Bu referanslar arasında Belediyeler, İl gazeteleri, İlçe gazeteleri gibi birçok referansı bulunuyor.

habermatik

Habermatik.Net WordPress Php Haber Sitesi Özellikleri;

Kolay kurulum, gün içinde teslim.

Google optimizasyonu.

Ücretsiz birçok eklenti.

Bağımsız sunucu, Hostu kendiniz sağlayabilirsiniz.

Gelişmiş istatistik sayacı; Gelişmiş istatistik sayacı ile sitenizin tekil, çoğul hitini kolay bir şekilde görebilirsiniz, Ziyaretçilerinizin hangi aramadan geldiğini, hangi işletim sistemini kullandığını, hangi siteler aracılığı ile sitenizi ziyaret ettiğini ve sitenizi ziyaret eden arama motoru botlarını kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Site Haritası; Gelişmiş site haritası ile eklediğiniz konular hemen site haritasına düşmektedir, site haritaları arama motorları tarafından kullanılmaktadır.

Site Haritası Amacı; sayfalarınızı Google’ın biran önce tanıyıp indekslemesidir. Bu sebeple bir web sitesi için kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Google sitemap ile oluşturulan sayfalara erişmede öncelik tanıdığını açıklamıştır. Eğer bir sitemap’iniz yok ise bu sitenizin indekslenmeyecek anlamı çıkmamaktadır! Fakat Google’ın bu hizmetinden yararlanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.)

Sosyal Medya; Facebook, Twitter, Google Plus gibi ağlarda haberlerin paylaşılması kolaydır! ve yazmadığım bir çok özellik mevcuttur.

habermatik   akinmedya

Akın Medya Sahibi Tahsin Akın “2011 yılında hayata geçirdiğimiz HaberMatik  projemiz ile yerli yabancı yüzlerce firmaya haber sitesi yazılımı ve tasarım hizmeti sağladık.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar her zaman 5 Altın İlkemiz ile hareket ettik. Bu sayede HaberMatik sürekli geliştirilen bir altyapı ile her zaman güncel kalmayı başardı. Müşterilerine profesyonel destek vererek onları rakiplerinden  bir adım öteye taşıdı. Ömür boyu lisans sistemi ile her zaman ekonomik oldu. WordPress çatısı ile geliştirilen temalarda Türkiye’de hep ilkleri müşterilerine sundu.

HaberMatik Türkiye’de üretilen ve hazır paket olarak satılan ilk profesyonel WordPress haber temasıdır.  HaberMatik Mobil sürümü yine ilk WordPress Türkçe mobil eklentisidir. Yeni çıkan sürümleri ile her zaman WordPress’ten daha fazlasını sunmuştur. Kendini kanıtlayan başarısı ile yeni bir sektörün oluşmasını sağladı ve sektörün öncüsü oldu. 2014 yılı itibari ile WordPress 74 Milyondan fazla sitede kullanılıyor, dünyada 120 farklı dile çevrildi, dünya sıralamasında ülkemiz 0,7%  oranla 8. sırada yer almaktadır. Ülkemizde her geçen gün WP kullanan siteler artmaktadır” dedi.

WordPress haber temalarını incelemek için http://www.habermatik.net/temalar sayfasını ziyaret edebilir veya 0216 658 55 35 telefondan bilgi alabilirsiniz.

Fiyatlar Habermatik.net adresinde bulunmaktadır, ayrıca haber sitesi referansları için http://www.habermatik.net/referanslar ‘a tıklayabilirsiniz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
3312 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.