logo

Halkın Başkanı Fazlı Kılıç

Halkın Başkanı Fazlı Kılıç

Halkın Başkanı Fazlı Kılıç

 Halkın Başkanı Fazlı Kılıç

Halka En Yakın Belediye Başkanı

Andy-Ar şirketi tarafından İstanbul genelinde 34 bin 200 kişiyle yüz yüze ve telefonla görüşme yöntemi ile yapılan anket sonuçlarına göre Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Halka En Yakın Belediye Başkanı” kategorisinde birinci oldu.

Fazlı Kılıç'ın Makam Odası Kapısı Yok

Makam Odasında Kapı Yok

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediye de bulunan makam odasının kapı kilidini kaldırtmış ve makam odasına vatandaşların canlı olarak internetten izleyebilmesi için kamera sistemi kurdurtmuştur.

Halka En Yakın Belediye Başkanı Fazlı Kılıç

Halka En Yakın Belediye Başkanı: Fazlı Kılıç

Andy-Ar’ın Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nın İstanbul ayağında Avrupa ve Asya yakasının en başarılı belediye başkanları belirlendi.

Andy-Ar şirketi tarafından İstanbul genelinde 34 bin 200 kişiyle yüz yüze ve telefonla görüşme yöntemi ile yapılan anket sonuçlarına göre Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Halka En Yakın Belediye Başkanı” kategorisinde birinci oldu.

Başkan Fazlı Kılıç Sosyal Mağazada çocuğa oyuncak verirken

Araştırmada vatandaşa, hizmet memnuniyeti, halka yakınlık ve tanınırlık olmak üzere 3 kategoride sorular yöneltildi. Açıklanan anket sonuçlarına göre Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Avrupa yakasında belediye başkanları arasında “Halka Yakınlık Kategorisi”nde % 74,5 oy ile birinci oldu. Tanınırlık Kategorisinde Beyoğlu Belediye Başkanı A.Misbah Demircan 1., Fazlı Kılıç ise %91,6 oy ile 2.oldu. Hizmet Memnuniyeti Kategorisinde Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir 1., Fazlı Kılıç % 61,5 oy ile 4. oldu.

Selahaddin-Korkmaz-Özel-Eğitim-İş-Okulu

Halka ulaşmadan, yakınlık kurmadan başarı olmaz…

Her fırsatta şeffaflıktan ve halka yakınlıktan yana olduğunu vurgulayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, daha öncede belediye de bulunan odasındaki kapının kilidini kaldırtmış ve odanın internet üzerinden 7/24 canlı izlenebilmesine olanak sağlayan kamera sistemi kurdurtmuştu. Kişisel cep telefon numarasının da herkese açık olduğu Başkan Kılıç, son olarak da kişisel facebook sayfasına verilen yeşil rozetle halka olan yakınlığını pekiştirmişti.

Sıfır Borç Sıfır Sorun Fazlı Kılıç

Sıfır Borç Sıfır Sorun

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Mali Hizmetler Müdürlüğüne yaptığı ziyarette, 2015 Yılının genel değerlendirmesi ve Kağıthane Belediyesi’nin hiçbir kurum, kuruluş, esnaf, kişi ve müteahhide borcunun bulunmadığının altını çizdi.

En Çok Bütçe Fen İşleri Müdürlüğü’ne Ait
Mali Hizmetler Müdürü Av. Ayhan Medik, yapmış olduğu sunumda gider kalemi olarak en fazla gideri, mal, hizmet alım giderleri ile sermaye giderlerinin oluşturduğunu belirtti. Müdürlükler bazında ise en fazla giderin sırasıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma, Kontrol Müdürlüğü’ne ait olduğu belirtildi. Gelir kalemlerinde ise en fazla gelirin merkezi idare vergi gelirlerinden alınan paylar, arsa satışı ve bina vergilerinden elde edildiği Başkan Kılıç’a aktarıldı.

Gelirlerimizi arttıracak projeler üretmeliyiz
Önümüzdeki yıllarda gelir kalemlerinin arttırılabilmesi için yeni projeler üretmeleri gerektiğini belirten Başkan Fazlı Kılıç; “Ekonomi, her kurum ve kuruluş için hatta devletler için dahi bir güç demektir. Biz de ekonomimizi şuanda iyi olan konumundan daha da yukarılara taşımak için yeni projeler üretmeliyiz. Bu para vatandaşımızın parasıdır, idareli harcamalı ve tasarrufu ön planda tutmalıyız. Sıkıntılı olan konulara eğilerek eksiklikleri gidermeli ve sorunları halletmeliyiz” dedi.

Halkın Başkanı Fazlı Kılıç2

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1663 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.