logo

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

hayatı paylaşmak için engel yok

Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” projesi kapsamında down sendromlu çocuklarla futbol maçı düzenledi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da katıldığı futbol karşılaşmasında eğlenceli anlar yaşayan oyuncular karşı takımın kalesine en çok golü atabilmek için mücadele verdiler.

kağıthane down sendromlu çocuklar kağıthane futbol maçı

Gençlik Meclisi üyelerinin yanı sıra maçta down sendromlu çocuklarla aynı takımda mücadele veren Kağıthaneli çocukların mutluluğu da dikkat çekti. Kağıthaneli çocuklar down sendromlu arkadaşları ile birlikte mücadele vermekten duydukları memnuniyeti dile getirirken,“Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” sloganını söylediler.

kagithane genclik merkezi

Down sendromlu çocuklar ve Gençlik Meclisi üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kılıç,“Down sendromlu çocuklarımız çok özeller. Çeşitli programlarda bu güzel çocuklarımızla buluşuyor ve hayatı paylaşıyoruz. Spor hayatın içinde var olan en güzel paylaşımlardan biri. Bugün de burada, böyle güzel bir futbol karşılaşmasında dostluk ve mutluluk görüyoruz” şeklinde konuştu.

Eğlenceli anların yaşandığı futbol karşılaşmasında kazanan dostluk olurken, çekilen hatıra fotoğraflarıyla program sona erdi.

Etiketler: » » » » » »
1509 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.