logo

Haydi Çocuklar Camiye

Haydi Çocuklar Camiye

Haydi Çocuklar Camiye

Ahmet Hatipoğlu Camii

Kağıthane Müftülüğüne bağlı Talatpaşa Ahmet Hatipoğlu Camii “Haydi Çocuklar Camiye” kampanyası başlattı.

Kağıthane’de bir ilke imza atan Ahmet Hatipoğlu Camii İmamı Hasan Balkanas ve Cami Müezzini Celalettin Atalay birlikte uyumlu çalışarak 19 Nisan’da üçüncü kampanyayı başlattı. Kampanyaya Talatpaşa Mahallesi ve Kağıthaneliler büyük ilgi gösteriyor. Şuana kadar 182 erkek, 79 kız olmak üzere 261 çocuk ve genç kampanyaya iştirak etmiş bulunuyor.

Ahmet Hatipoğlu Camii kız talebeler

Vakit namazlarına gelen çocuklara her namazdan sonra puan verilerek, kampanya sonunda en fazla puan toplayan çocuklar değişik hediyelerle ödüllendirilecek.

Ahmet Hatipoğlu Camii erkek talebeler

“Haydi Çocuklar Kampanyası”nda ilk ikiye giren çocuklar Umre’ye gönderilerek ödüllendirilecek. Ayrıca kampanyaya katılan tüm çocuklara tablet bilgisayar, bisiklet, küçük altın, saat ve “Sabah Namazına Nasıl Kalkılır” kitabı hediye edilecektir. Kampanya 28 Mayıs 2014 Çarşamba Günü Yatsı Namazında sona erecektir.

Ahmet Hatipoğlu Camii cemaat

Ahmet Hatipoğlu Camii İmam-Hatibi Hasan Balkanas, camimizde normal hizmetlerin dışında da Müezzin Arkadaşımız Celalettin Atalay ile birlikte bazı faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Namaz ile ilgili konferanslar, Mısırlı hafızlarla Kuran Ziyafeti programları, çeşitli yerlere gezi programları, bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz Haydi Çocuklar Camiye kampanyası, haftalık ders (sohbet ve kuran) programları gibi faaliyetlerimiz vardır.

Hasan Balkanas, “Haydi Çocuklar Camiye” kampanyasında amaçlarının milli ve manevi değerlere sahip çıkan gençliğin temelinin atılmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Balkanas, geçen sene yaptığımız kampanyada iki kişiyi umreye gönderdiklerini, otuz kişiye de tablet verdiklerini ayrıca kampanyaya katılan herkese “Dinimi Öğreniyorum” kitabı ve saat hediye ettik dedi.

Kampanya hakkında bilgi almak isteyen, sponsor olmak veya çocuklara hediye almak isteyen okurlarımız Cami İmam-Hatibiyle irtibata geçebilirler.

Hasan BALKANAS

Ahmet Hatipoğlu Camii İmamı

İrtibat için cep:0535-470-83-67

Hasan Balkanas

Hasan Balkanas Kimdir?

1967 yılında Adıyaman ili Gerger İlçesinin Çifthisar Köyünde doğdu.  ilkokulu köyünden okuduktan sonra bir yıl Siirt’te medresede okudu. 1985 yılında Malatya Yeşilyurt İmam Hatip Lisesini bitirdi. 1986 yılı Haziran ayında İstanbul’un Şile ilçesi Göçe Köyünde İmam-Hatip olarak göreve başladı. Burada beş sene, Kurna Köyünde de dört sene görev yaptı. 1995 Haziran ayından itibaren de Talatpaşa Mahallesi Ahmet Hatipoğlu Camiinde görev yapmaktadır. 1994 yılın da İktisat Fakültesini, 2012 yılında da İlahiyat Yüksek okulunu bitirdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3997 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.