logo

Haydi Gençler Durmak Yok Spor’a Devam

Haydi Gençler Durmak Yok Spor’a Devam

Haydi Gençler Durmak Yok Spor’a Devam

Haydi Gençler Durmak Yok Spor’a Devam

Kağıthane Belediyesi öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmesi ve sporla yaşama alışkanlığı kazanması için düzenlediği Kış Spor Okullarının yeni sezon açılışı 15 Ekim 2015 Perşembe Günü Saat:19.00’da Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Futbol Boğa Yarışı

Kağıthane Spor Okulları yeni sezon açılışına Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Çayır, Kağıthane Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu, AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayları Şirin Ünal, Oktay Saral, Perihan Toğay, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, Spor Kulüpleri Başkanları, Sporseverler çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

basketbool yüzme

Kağıthane Spor Okullarında Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tekvando, masa tenisi, jimnastik, güreş, satranç, buz pisti, karate, badminton ve halk oyunları gibi toplam 13 branşta eğitim verilecek.

Sumo Güreşi Tırmanma

Açılış programında gösterilerde yapıldı. Çocuklar, sumo güreşi, tırmanma ve atlama branşlarında kıyasıya yarıştı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç

Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”İki bine yakın çocuğumuzla spor kurslarımıza devam edeceğiz. Yaz spor okullarımızı tamamladık. Şimdi ise Kış Spor Okulları’mızda çocuklarımız 13 ayrı branşta spor eğitimlerine devam edecekler. Çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize üçüncü güvenli alanları oluşturmak için, yani okulun ve evin dışında güvenli alanlar oluşturmak için her türlü imkânlarımızı seferber ediyoruz. Spor alanlarımız, sosyal tesislerimiz ve sosyal çalışmalarımızla bu alanları oluşturuyoruz” dedi.

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç

Yerel yönetimlerin çalışmalarıyla Avrupa’da başarılı sonuçlar aldığımızı söyleyen Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, ”Bu yazı doldu dolu geçirmeniz için sizlere imkân sağlayan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Göç, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılımız ve Kış Spor Okullarımız hayırlı uğurlu olsun ”diyerek konuşmasına son verdi.

Ödül Töreni Kağıthane Spor Ödül Töreni Kağıthane Spor Kış Spor Okulları

Program sonunda protokol üyeleri tarafından yarışmalarda başarı elde eden çocuklara hediyeleri taktim edildikten ve birlikte hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tören sona erdi.

Mehmet Yüksel Kızıloğlu-Ayetullah Coşkun

Kağıthane Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu ile yaptığımız röportajda “Gençleri spora kazandırmak için birçok projeyi hayata geçirdik. Bu yaz tatilinde 13 branşta 7 bin çocuğumuz Yaz Spor Okullarımızda sportif yeteneklerini geliştirme fırsatı buldu. Yine aynı spor okullarımızda yeni dönem kayıtlarını gerçekleştirdik. Kış döneminde de çocuklar spordan uzak kalmayacak. Birçok spor tesisini hizmete açtık. Ata sporlarımızı yaşatmak adına geleneksel şenlikler tertipliyoruz. Bu gayretlerimiz bizlere de madalya olarak geri dönüyor. Kağıthaneli genç sporcular ulusal ve uluslar arası spor arenasında büyük başarılar elde ediyor” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1827 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.