logo

Her genç bir yarındır

Her genç bir yarındır

Her genç bir yarındır

agd kagithane futbol turnuvasi kupasi

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesinin her yıl “Yaz Etkinlikleri” kapsamında düzenlediği futbol turnuvası bu yılda büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.

grup milli genclik agd kagithane sponsorlar

2014 Yaz Etkinlikleri kapsamında Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesinin düzenlediği mahalleler arası Futbol Turnuvası 15 Haziran Pazar günü Seyrantepe 700.Yıl Parkı Seyrangah Halı Sahasında oynanan final maçıyla sona erdi. Final maçı öncesi Grup Milli Gençlik sahne alarak gelen izleyicileri, ezgileri ve marşlarıyla coşturdular.

agd kagithane final maci

Mehmet Akif Mahallesi, Yeşilce Mahallesi, Yahya Kemal Mahallesi, Merkez Mahallesi, Gürsel Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Harmantepe Mahallesi, Çeliktepe Mahallesi, Ortabayır Mahallesi, Talatpaşa Mahallesi bunun yanı sıra SP Gençlik, Ortaöğretim ve İcra takımı da turnuvaya katıldı. Takımlar 4 grup halinde maç yaptılar. Gruptan çıkan takımların birbirleriyle yaptığı maçlar sonucu şampiyon belli oldu.

agd kagithana turnuva taraftar agd kagithane

Nisan ayında başlayan turnuvalar Seyrantepe Mehdi Sancak Stadında oynandı. Her maç öncesi sabah namazında AGD Kağıthane Şubesinde buluşan gençler kahvaltı yapıp hadis sohbeti dinledikten sonra maçlara çıktılar.

agd kagithane futbol karsilasmasi

Final maçında Seyrantepe 700.Yıl Parkı Seyrangah Halı Sahasında Gürsel Mahallesi ile karşılaşan Çeliktepe Mahallesi 5-2’lik net bir skorla 1.olarak şampiyonluğa ulaştı. 2. Gürsel Mahallesi ve 3. Şirintepe Mahallesi oldu.

agd kagithane madalya

AGD Kağıthane Şubesi Başkanı Cihan Koçyiğit Turnuvaya katılan tüm mahalle takımlarını tebrik ederek. 1.Olan Çeliktepe Mahallesi Futbol Takımına madalyalarını ve şampiyonluk kupasını verdi. 2.ve 3.takımlara da madalya takdim edildi.

agd kagithane futbol turnuvasi sampiyonu

Çeliktepe Mahallesi Futbol Takımı: Özkan Aydın, Furkan Kocagöz, Gökhan Güleryüz, Serdar Güleryüz, Ufuk Er, Murat Gözcü Yavuz Öztürk

Gürsel Mahallesi Futbol Takımı: Bora Ercan, Mustafa Güney, Mücahit Güney, Emrullah Bayram, Tolga Şahin, Yavuz Bayram, Celal Alkan

AGD Kağıthane Şube Başkanı Cihan Koçyiğit, “Bu turnuvayı düzenleyerek mahalleler arası kardeşlik duygularının pekişmesini sağlamak istedik. Kazanan kardeşlik oldu, komşuluk oldu. Bir Müslüman’ın nasıl davranması gerektiğini öğretme gayreti içersinde olduk. Her genç bir yarındır dedi. Koçyiğit, bu turnuvalar vesilesiyle gençlerimize ulaşıyor ve onlarla birlikte sosyal projelere imza atıyor ve sohbetler yapıyoruz. Dinimizi ve kardeşlik duygusunu çocuklarımıza anlatıyoruz. Gençlerimizin kötü yollara düşmesine engel olup iyi insanlarla arkadaşlık yapmasına vesile oluyoruz.

agd kagithane yonetim kurulu

Organizasyonda emeği geçen yönetim kurulu üyelerimiz Ahmet Ünlü, Mustafa Gültekin, Özkan Öztürk, Fatih Siyamoğlu, Mustafa Özdemir, Hasan Gürleyen, Faruk Gökgöz ve isimlerini sayamadığımız arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim dedi.

Yaz Etkinlik kayıtlarının devam ettiğini söyleyen AGD Kağıthane Şubesi Yönetim Kurlu Üyesi Ahmet Ünlü, Yaz Etkinliklerinde çocuklarımıza temel dini bilgiler, peygamberlerin hayatları, Kur’an-ı Kerim güzel okuma ve sosyal faaliyetler öğretiyoruz detaylı bilgi için 0212 281 73 57’yi arayabilirsiniz dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3275 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.