logo

Her Okula Bir Yazar Lazım

Her Okula Bir Yazar Lazım

Her Okula Bir Yazar Lazım

yazarlar-okullarda-logo

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde tüm okullarda yapılmakta olan ve 2 yıldır başarı ile yürütülmekte olan  “Yazarlar Okullarda Projesi” genişletilerek “Her Okula Bir Yazar Uğramalı” ve “Okuduğu Kitabın Yazarı ile Buluşmayan Öğrenci Kalmasın” sloganı ile tüm resmi-özel okullarımızda, her okunan kitabın yazarı ile buluşma sağlanmak üzere proje uygulaması devam ediyor.

yazarlar okullarda erdoğan ergin

“Yazarlar Okullarda Projesi” kapsamında ilçemiz şair öğretmenlerinden Çağdaş Yaşam Eşref ve Sadullah Kıray Anaokulu Müdürü Erdoğan Ergin, “Şiire Ait Sevgi” kitabını okuyan Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle söyleşi yapmak üzere bir araya geldi.

ekrem cevahir anadolu ihl

Edebiyat öğretmeni Sibel Ilgaz’ın katkılarıyla düzenlenen program okunan şiirlerle ve öğrencilerin sorularıyla verimli ve keyifli bir biçimde son buldu.

yazar mehmet akpınar

Hayri Kozakcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi Felsefe bölümü Öğretmenlerinden Yazar Mehmet Akpınar, “O Çocuk Senin Ama Sen Onu Hiiiç Anlamıyorsun” kitabını okuyan Seyrantepe İlköğretim Okulu öğrencileriyle söyleşi yapmak üzere bir araya geldi.

yazar osman koca

Kağıthane Anadolu İmam-Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmenlerinden Yazar Osman Koca, “Lobelya” öykü kitabını okuyan Hayri Kozakcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle söyleşi yapmak üzere bir araya geldi.

o-cocuk-senin-ama-sen-onu-hiiic-anlamiyorsun  şiire ait sevgi Lobelya

Verimli ve keyifli geçen program sonunda okuduğu kitabın yazarı ile buluşan öğrenciler kitaplarını yazarlara imzalattı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3001 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.