logo

Her Şey Çocuklar Üşümesin Diye

Her Şey Çocuklar Üşümesin Diye

Her Şey Çocuklar Üşümesin Diye

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi çocuklar üşümesin diyerek ilk planda 80 çocuğu giydirdi.

SP İl Başkanlığı’nın İstanbul genelinde başlattığı çalışma kapsamında SP Kağıthane İlçe Başkanlığı, kampanyaya 80 çocuğu giydirerek başladı. Kağıthane’deki ihtiyaç sahibi mülteci ve yerleşik  çocukların tespit edilmesinin ardından kısa sürede toparlanan malzemeler kolilere konularak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Konu hakkında bilgi aldığımız Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak, “İstanbul son yılların en yoğun kar yağışı altında, Kar yağışının bastırmasıyla sokağa çıkmanın dahi zor olduğu şartlarda ülkemizdeki mülteci çocuklar ve ihtiyaç sahibi diğer çocuklara bir nebze katkımız olsun diyerek ve kamuoyunda bir farkındalık oluşturabilmek için böyle bir çalışma başlattık” dedi.

Atak, “Kampanyamıza destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Şartlar zor, talep fazla lakin ulaştığımız çocukların mutluluğu her şeye değer olduğunu gördük. Çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak destekler temin ederek devam ettireceğiz” dedi.

Etiketler: » » » » » »
1532 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.