logo

Her türlü terörü lanetliyoruz

Her türlü terörü lanetliyoruz

Her türlü terörü lanetliyoruz

Şehid Mehmez Selim Kiraz

Türkiye maalesef alçak ve menfur bir terör saldırısına maruz kaldı. Çağlayan Adliyesi’nde görevini yapmaya çalışan Mersin İmam Hatip Lisesi mezunu olan Savcımız Mehmez Selim Kiraz, hain bir saldırı sonrasında şehit oldu.

Öyle anlaşılıyor ki, kirli eller terör oluşturarak ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıyor. Hasbahçe Gazetesi olarak terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

Ülkemizin ve toplumumuzun huzuruna kast eden, hangi sebeple olursa olsun birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her türlü saldırının karşısında olduğumuzu açıkça ilan ediyoruz.

Bizler bin yıldır bu topraklarda kardeşçe ve huzur içerisinde yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Bu millet çok büyük zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşmayı başarmış, her türlü saldırı karşısında tek yumruk olmuştur. Bundan sonra da tek yumruk olmaya devam edecek bu tür saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır.

Şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyor, milletimize başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Hasbahçe Gazetesi

Etiketler: » » » » »
1379 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.