logo

Her Zaman Vatandaşın Yanındayız

Her Zaman Vatandaşın Yanındayız

Her Zaman Vatandaşın Yanındayız

Kağıthane Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Baş Şoförlük birimi 2016 yılı içinde ilçedeki bir çok kişi, kurum ve derneğe ücretsiz araç hizmeti sağladı.

Kağıthane’de yaşayan her kesimden insanın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli çalışmalar yapan Kağıthane Belediyesi, 2016 yılında ilçedeki hasta ve yaşlı kişilerin yanı sıra spor kulüpleri, okullar, dernekler gibi bir çok kuruma ücretsiz araç destek hizmeti sağladı. Yapılan çalışmalarla birlikte geçtiğimiz yıl belediyeye ait toplam 22 bin 497 araç çeşitli kişi ve kurumların ulaşım ihtiyacını giderdi.

Bunu yanı sıra Kağıthane’de ikamet eden ve düzenli olarak diyalize girmesi gereken vatandaşlar ile engelli vatandaşların günlük rutinlerini gerçekleştirebilmeleri için yıl içinde toplamda 2 bin 500’e yakın araç tahsis edildi.

Cenaze hizmetleri için gönderilen araç sayısı ise 1887 olurken bunun 319 tanesi şehir dışı cenazelerine gönderildi. Eğitim kurumları, dernekler ve spor kulüplerine ise yine toplamda 4 bin 325 araç tahsisi yapıldı.

Vatandaşın talepleri doğrultusunda gereken her türlü desteğin sağlanmasının sosyal belediyeciliğin gereği olduğunu belirten Başkan Fazlı Kılıç; “İlçemizde ihtiyacı olan bir çok kurum ve kişiye araç desteği sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın hastalığında, sağlığında, cenazesinde, düğününde de daima yanlarındayız. İhtiyaçları olduğunda onların yardımına koşmak da bizim vazifemiz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1127 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.