logo

Hey Sam Amca Çeksene Ordan İki Bira!

Hey Sam Amca Çeksene Ordan İki Bira!

Hey Sam Amca Çeksene Ordan İki Bira! 

Hey Sam Amca Çeksene Ordan İki Bira

Tarih okullarda okutulmak için yazılmış bir bilim değildir. Üniversite sınavlarında şıklar arasından en doğruyu bulmak tarihi doğru okumak değildir.

Yapılan antlaşmaların maddelerini ezbere saydıran eğitimimiz bu antlaşmaların yüzyıl sonraki etkisi üzerine bize hiçbir zaman kafa yordurmadı. Bu nedenle her şey hazırlıksız yakalandık.  Biz barış ve dostluk ninnileri ile çocuklarımızı uyuturken onlar karanlık odalarında harita yapmayı öğretiyorlardı. İşte şimdi o çocukların çizdiği ve uygulamaya geçirdiği haritaların sınırları arasında çırpınıp duruyoruz.

Çizilen haritalara ölçeği koymak üzere BM Güvenlik Konseyi, 16 Şubat 2016’da yaptığı oturumda ülkemiz aleyhine bir karar aldı. Bu ölçek diyor ki ey Türk Milleti senin de haritanı çizeceğiz çırpınıp durma. Biz bunu Büyük Ortadoğu Projesini hazırladığımızda size söyledik aslında. Siz anlayamadıysanız bizim kusurumuz ne?

Gerçi bunu size söyleyen lideriniz oldu. Aman ha Amerika’nın İsrail’in ipi ile kuyuya inmeyin diye bağırdı o adam. Siz ciddiye almadınız onu. Oysa biz ciddiye aldık ve halkın ona verdiği fırsatı işbirlikçilerimizle elinden aldık. 28 Şubat’ı ne de çabuk unuttunuz.

İşte şimdi bizim gizli onayımızla Suriye’ye yerleşen Rusya adım adım planımızı uyguluyor.

Planımız ne mi?  Artık söyleyelim gizleyecek bir şey de kalmadı zaten.

Rusya ve biz Suriye Kürdistan’ının kurulmasını sağlayacağız. Irak’ta zaten bir Kürdistan kurduk. Sıra geldi size. Tabi siz bunu anladınız ama haydi geçmiş ola. Şimdi bakıyorum PYD’nin askeri güçleri olan YPG’ye bomba atıyorsunuz. Bunu derhal durdurun. Durdurun dediysek bir formaliteyi yerine getirmek için durdurun diyoruz yoksa siz devam edin. Bizim planımız işlesin. Siz vuracaksınız biz PYD/PKK ortaklığında güneyinize doğru yürüyen bir hareket başlatacağız bu arada ülke içinde büyük bir kargaşa çıkaracağız sizi iki ateş arasında bırakacağız.

Elbette köklü geçmişi olan bir devletsiniz bu kadar basit güçlere papuç bırakmazsınız. Fakat bizim kurnazlığımızı ve hilelerimizi sakın hafife almayın. Nasıl koca Osmanlı’yı darmadağın ettiysek sizi de öyle edeceğiz. Nasıl mı? Çok basit: Siz içerideki kargaşayı nasıl bastıracaksınız? Kanla! Bak şimdi! Siz bilmiyor musunuz biz BM olarak halkına zulmederek kan dökenlerin hep karşısında oluruz ve gerekli gördüğümüz anda müdahale ederiz(!) Bunu bir yerden hatırlıyorsunuz değil mi? Suriye’ye müdahale etmeden önce bizim nasıl bağırdığımızı ve sizi de ardımızdan aynı cümlelerle nasıl bağırttığımızı. İşte size müdahalenin de vakti geliyor. Korkmayın o kadar da acımasız değiliz. Anadolu’da biraz da toprak bırakacağız size.

Hey Sam Amca çeksene ordan iki bira!

Türkiye’den yükselir bir ses!

Ey emperyalist güçler siz iki bira çekin kudurun, icabına bakıldı Cizre’nin, Sur’un. Şimdi İslam ordusunu kurduk sıra geldi Suriye’ye, Irak’a haydi gelin durdurun. Biz ki dünyada kim zulme uğradıysa yanında olduk. Fakiri giydirdik, açı doyurduk. Biliriz ki Allah zalime karşı hep mazlumun yanındadır. Kurulan bütün tuzakları başınıza geçirecektir. O inananlarla beraberdir ve Zafer inananlarındır. Şimdi siz düşünün ey Küfür milleti!

Hey müezzin oku ordan bir Sala!

İlhan Kurt

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1631 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.