logo

HSK Genel Sekreterliği Görevine Fuzuli Aydoğdu Atandı

HSK Genel Sekreterliği Görevine Fuzuli Aydoğdu Atandı

HSK Genel Sekreterliği Görevine Fuzuli Aydoğdu Atandı

 

Hâkimler Savcılar Kurulu (HSK) Genel Sekreterliği görevine İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu atandı.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun 14/06/2017 tarih ve 693 sayılı kararı ile teklif edilen üç aday arasından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanı Bekir Bozdağ tarafından 6087 Sayılı Kanunun 11’inci Maddesinin 1’inci fıkrası gereğince, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreteri olarak atanmış ve 16/06/2017 tarihinde görevine başlamıştır. 

HSK’ya üyeler; TBMM tarafından Yargıtay Genel Sekreteri Yaşar Şimşek, Yargıtay üyeleri Mehmet Ademoğlu, Alp Arslan, Danıştay Üyesi Cafer Ergen, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin avukatı Hamit Kocabey, Avukat Songül Yazar,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından; Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Şahin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci ile kurulun eski üyeleri Mehmet Yılmaz, Halil Koç HSK üyesi seçilmişti.

Hasbahçe Gazetesi olarak HSYK Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliği görevine atanan Sivas, Suşehri’li Fuzuli Aydoğdu’yu tebrik ediyor, başarılarının devamını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3892 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.