logo

Huzurlu Sesler Yarıştı

Huzurlu Sesler Yarıştı

Huzurlu Sesler Yarıştı

huzurlu sesler yarıştı

Kağıthane Belediyesi ve İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nce düzenlenen “Huzurlu Sesler” yarışmasında 18 Huzurevi sakini birinci olmak için yarıştı. “Yaşlılara Saygı Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Huzurlu Sesler” ses yarışmasında, İstanbul’un farklı huzurevlerinde kalan 18 yaşlı, sahne aldı.

Huzurlu Sesler Jüri Üyeleri

Gültepe Kültür Merkezi’nde yapılan yarışmanın jüri üyeliğini Sanatçılardan Huri Sapan, Zekeriya Ünlü, Hülya Bozkaya, Melih Selçuk, Yağmur Tanrısevsin ve Uğur Küçükkaplan yaptı.

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Önal İnaltekin

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Önal İnaltekin, yaptığı konuşmada, huzurevi sakinlerine “yaşlı” denilmesini doğru bulmadığını ve hepsinin birer yaşayan kütüphane olduğunu söyledi. İnaltekin, “Huzurevlerini ziyaret ederseniz bu insanların hayatlarının, yaşadıkları her anın birer roman olduğunu görürsünüz. Tek isteğimiz onları yalnız bırakmayın, gelin ziyaret edin. Onlar ansiklopedilere sığmayan bilgilere sahip” dedi.

Aysel Karagül Yarışma Birincisi Seven Ne Yapmaz Aysel Karagül

Yarışmaya 1970 yılında ‘Seven Ne Yapmaz’ filminde seslendirdiği filimle aynı ismi taşıyan “Seven Ne Yapmaz” şarkısıyla katılan 74 yaşındaki Aysel Karagül birinci oldu. Aysel Karagül’ün birinci, Neriman Nesrin Erkaya’nın ikinci, Sedat Sanatkar’ın üçüncü olduğu yarışmada dereceye girenlere altın ve plaket verildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1754 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.