logo

Hyundai Elmas Otomotiv’den Kadınlar Gününe Özel Hafta Sonu Etkinliği

Hyundai Elmas Otomotiv’den Kadınlar Gününe Özel Hafta Sonu Etkinliği

Hyundai Elmas Otomotiv’den Kadınlar Gününe Özel Hafta Sonu Etkinliği

hyundai elmas

1974 yılında otomotiv sektöründe hizmete başlayan ELMAS Otomotiv giderek artan ve gelişmekte olan hizmet potansiyeliyle bugün Avrupa’nın en büyük otomotiv grupları arasında yerini almıştır.

Standartların üzerinde müşteri memnuniyetini hedef alan hizmet anlayışımız ve eğitimli kadromuzla, sürekli kendimizi geliştirerek, otomotiv sektörü içinde haklı ve seçkin bir üne sahibiz. İstanbul’un merkezi Kağıthane de Satış, Servis, Yedek Parça, Sigorta ve İkinci El ile hizmetinizdeyiz. Teknik donanımımız ve uzman kadromuzla HYUNDAI teknolojisini ve kalitesini sizlere tanıtmak için varız.

elmas otomotiv

ELMAS Kağıthane tesisi;

Avrupa’nın en büyük tesisleri arasında, Türkiye’nin en büyük bayi teşkilatı olarak, Toplam 12.500 m² kapalı alan,3.000 m2 açık alan aylık 3000 araca mekanik 600 araca kaporta-boya kapasitesi ile; ÖMÜR BOYU MÜŞTERİ BAĞLILIĞI sunuyor.

Hyundai Elmas Otomotiv, 08 Mart Dünya kadınlar Gününü Kâğıthane’deki plazasında ziyaretçilerine canlı müzik eşliğinde kahvaltı ve tüm bayan müşterilerine çiçekler ve hediyeler vererek kutladı.

hyundai elmas otomotiv

Kadınlar gününe özel fiyat desteği, kredi avantajları sunarak araç sahibi olabilmeleri için fırsat yarattı. Tüm Hyundai modelleri için Test sürüşü imkânı sağladı. Yapılan etkinlik soğuk ve yağışlı havaya rağmen ziyaretçileri üzerinde sıcak bir etki bıraktı. Elmas Otomotiv gerçekleştirmiş olduğu etkinlikle kadınlarımızın baş tacı olduklarını bir kez daha hissettirdi.

Görüştüğümüz Elmas Otomotiv yetkilileri Hyundai Markasında ve plazalarında yapmış oldukları özel kampanyaların ve fiyat desteğinin yılsonuna kadar artarak devam etmesi için üzerlerine düşen tüm fedakarlıkları yapacaklarını ifade ettiler.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3945 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.